Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 03:29   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldinho seneye nerede olacak?

Click the image to open in full size. Ronaldinho seneye nerede olacak?

İtalyan basını, Brezilya ve Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Ronaldinho'nun kardeşi ve aynı zamanda menajeri Roberto Assis'in Milan takımı yetkilileriyle görüştüğünü iddia ederken, Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, "Bizim için imza gözükmüyor" diye konuştu..

14 Mart 2007, 15:59
İtalyan gazetelerinde çıkan haberlere göre, Ronaldinho'nun FC Barcelona'dan ayrılması durumunda AC Milan'a katılacağı ileri sürülürken, Gazzetta dello Sport, İtalyan kulübün başkanı ve eski başbakanlardan Silvio Berlusconi'nin ''Transfer için şans var'' dediğini aktardı.

Basında çıkan haberlerde Ronaldinho'nun kardeşinin AC Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani ile dün biraraya geldiği belirtilirken, ünlü futbolcunun kardeşi, Gazzetta dello Sport'a ''Barcelona çok büyük saygıyı hak ediyor. İlişkiler çok iyi ve aramızda bir sorun yok. Fakat, kardeşim AC Milan ile ilişkilendirilmeyi engelleyemez'' dedi.

İtalya'da bir Brezilyalılar ailesi bulunduğunu ifade eden Assis, Ronaldinho'nun yanı sıra Ricardo Oliveira'nın da menajerliğini yapıyor. Katalan takımıyla 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve sezon başı yaklaşık 10.6 milyon dolar alan Ronaldinho'nun adı sık sık transfer gündemiyle Avrupa basınında yer alıyor.

Galliani ise yaptığı açıklamada, ''Ronaldinho, Barcelona'dan ayrılmak isterse AC Milan olarak her zaman onu takımımızda görmek isteriz. Ben, sevgili arkadaşım Barcelona başkanı Joan Laporta'ya baskı yapmak istemem. Brezilyalı futbolcunun Katalan takımla 3 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Bizim için imza gözükmüyor'' diye konuştu.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla