Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 04:18   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu adam 1 dolar!

Bu adam 1 dolar!

PSV’nin Brezilyalı savunmacısı Alex'in, Chelsea’den kiralandığını biliyor muydunuz? Sözleşmesi gereği bu sezon sonunda hiç forma giyemediği takımına sadece 1 dolar’a geri dönecek olan oyuncu, bu konuda kararsız olduğunu söyledi. 12 Mart 2007 09:30
Edip ADANIR'ın haberi

İngiliz temsilcisi Arsenal’i eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan PSV Eindhoven’ın Brezilyalı defans oyuncusu Alex Rodrigo Dias da Costa’nın Chelsea’nin sözleşmeli futbolcusu olduğunu biliyor muydunuz...

2004 yılında Santos’dan Londra ekibi Chelsea’ye transfer olan yıldız futbolcu, İngiltere’de çalışma izini alamadığı için 3 yıllığına Hollanda takımı PSV Eindhoven’e kiralanmıştı.

Sözleşmesi gereği bu sezon sonunda hiç forma giyemediği takımına sadece 1 dolar’a geri dönecek olan oyuncu, bu konuda kararsız olduğunu söyledi.

Alex, “Geri dönmek konusunda şüpheliyim. Geçen sezon takıma dahil olucaktım. Ancak teknik direktör Jose Mourinho’nun beni istemediğini öğrendim'' dedi. İsmi açıklanmayan Chelseali bir yetkili ise, Alex’in sezon bitiminde Chelsea’ye transfer olacağını iddia etti.

Fanatik
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla