Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 09:07   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tokuş'un altın pateni tehlikede

Şile'de karıştığı trafik kazasında bir kişinin yaralanmasına yol açtığı gerekçesiyle hakkında tazminat davası açılan oyuncu Zeynep Tokuş'un, nakit varlığına, bir TV kanalındaki yarışmada kazandığı 100 bin YTL ile altın patene ihtiyati tedbir konulması talep edildi.

İstanbul 1. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya, davalı Zeynep Tokuş gelmedi. Duruşmada, davacı Saadet Partisi Ömer Yılmaz'ın avukatı Zeki Bulgan hazır bulundu. Kusur oranının tespiti yönünden bilirkişi incelemesi yaptırıldığı ve hazırlanan bilirkişi raporunun dosyaya sunulmuş olduğu anlaşıldı.

Bilirkişi raporunda, Zeynep Tokuş'un 14 Kasım 2003 tarihinde 34 TF 2443 plakalı cipiyle, karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan bir araca çarpmamak için sağ tarafa direksiyon kırdığı, daha sonra kontrolü kaybederek yine karşı yönden şeridi içinde gelen Ömer Yılmaz yönetimindeki otomobille çarpıştığı anlatıldı.

Kazada Yılmaz'ın yaralandığı, otomobilinde de maddi hasar oluştuğu anlatılan raporda, olayda Tokuş'un şerit tecavüzü nedeniyle tamamen kusurlu olduğu belirtildi.
  Alıntı ile Cevapla