Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 20:03   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yaya Toure Monaco'dan Ayrılıyor! Hadi Yönetim!..

Monaco'nun ve Fildişi Sahillerinin ön liberosu. Az önce Canal-1'de söyledi.Toure teknik direktörü ile kavga etmiş ve takımın kampından izinsiz gitmiş. Bence bu durumda hiç kaçırmamamız gereken bir adam. Patrick Vieira'nın gencini alırız alırsak. 1.87 cm boyunda 78 kilo.Ön libero oynuyor.24 yaşında. Arsenalli Kolo Toure'nin kardeşi.Monaco'ya bu sene geldi. Daha önce 2 yıl Abidjan'da,2 yıl Beveren'de,2 yıl Metalurg Donetsk'de,1 yıl da Olympiakos'ta oynamıştı. Bu sene 24 maç oynadı 2 golü 5 asisti var Ligue 1'de. Yönetim hemen girişimlere başlamalı. Olaylar sıcakken. Monaco'dan kopma noktasında.

Bu arada Yaya Toure 2005-2006 sezonunun Mayıs Ayında Beşiktaş'ın gündemine girmişti. İşte o haber :

Gökhan Keskin ile Zeki Önatlı, Yaya Toure'yi izlemek için Donetsk'e gidecekti. Ancak Eurovision nedeniyle uçak bileti bulunamadı

Plasil olmayınca...
Souleymane Youla’yı bitirip forvet sorununu çözen Siyah - Beyazlılar, rotayı ön liberoya çevirdi. Jaroslav Plasil, Monaco’da kaldığı için gündemine menacerlerin ısrarla önerdiği Yaya Toure’yi alan Beşiktaş teknik heyeti, ilginç bir engelle karşılaştı. Ukrayna ligi takımlarından Metalurh Donetsk’te oynayan Afrikalı yıldızı izlemek üzere Donetsk şehrine gitmeye hazırlanan Gökhan Keskin ile Zeki Önatlı, bilet bulamadıkları için İstanbul’da kaldı.

Keita da yeniden!
Vizelerini alan Keskin ile Önatlı, dün gece Donetks’te yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nı hesaba katmadı. Sadece Kiev aktarmalı ulaşılabilen kente, yarışma nedeniyle akın olduğu ve uçak biletlerinin aylar öncesinden tükendiği ortaya çıktı. Arsenalli Kolo Toure’nin kardeşi olan 1983 doğumlu Yaya Toure’nin durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Öte yandan daha önce pahalı bulunan Keita konusunda da pazarlıkların devam ettiği vurgulandı.



Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline