Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 00:14   #1
femre
 
femre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre bitti iddiası!

Son günlerde ceza şoklarıyla sarsılan Beşiktaş'ta flaş gelişme... Brezilyalı yıldız Nobre yolcu mu? Fanatik gazetesinin 15 Mart 2007 tarihli sayısında Orhan Yıldırım imzalı yer alan habere göre siyah-Beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ederek büyük sansasyon yarattığı Marcio Nobre ile yollarını ayırma kararı aldı.
Beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Brezilyalı golcünün yerine son vuruşlarda etkili ve uzun boylu bir nokta santrfor alınacağı öğrenildi. Bu konuda şimdiden temaslarına başlayan yönetim, görüşülen isimleri sır gibi saklıyor. Ancak idareciler yeni santrfor hakkında şu ipucunu vermekten de kaçınmıyor: Amokachi gibi, Pascal Nouma gibi... Yani rengi siyah olacak!
Tazminat için gizli plan...
2009'a kadar sözleşmesi bulunan Mert Nobre'ye tazminat ödemek istemeyen yönetim, bu konuda da bir plan hazırladı: Direkt 'git' denilmeyecek, ancak kiralanmaya razı edilene kadar kadroya alınmayacak ya da yedek bırakılacak. Böylece hem Beşiktaş Kulübü ödemesi gereken paradan kurtulacak hem de üste para kazanacak. Hücum bölgesinde bu şekilde değişikliğe gidecek olan Kara Kartallar, ayrıca bir stoper alarak transferi kapatacak. Kaleye ve kanatlara ise geleceğe dönük yıldız adaylarıyla yatırım yapılacak.


15.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Fanatik





******** medya!
femre Ofline