Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 09:39   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arıca 3 puan istiyor

Gaziantepspor, cumartesi günü Kamil Ocak Stadı'nda oynayacakları Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde, hafta başından beri yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlılar, yarın saat 13.00'te Celal Doğan Tesisleri'nde kampa girecek ve dışarıya kapılarını kapayıp, tamamen Çaykur Rizespor ile yapacağı puan mücadelesine odaklanacak.
Kırmızı-siyahlılar, cumartesi günü konuk edecekleri Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmak ve bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Gençlerbirliği maçından bir gün önceki antrenmanda sağ ayak bileğini burkan ve o günden beri tedavi gören başarılı file bekçisi Hasagiç, antrenmanlara başladı. Hasagiç'in antrenmanlara başlaması ise kırmızı-siyahlı camiada sevinçle karşılandı. Bu arada, sakatlığı süren Faruk Bayar ise bugün de takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Koşunun ardından ısınma hareketlerini tamamlayan genç futbolcunun durumu maç sabahı yapılacak sağlık kontrolü sonucu belli olacak.
Teknik direktör Arıca, yaptığı açıklamada, strese girmeden çalışmalarını sürdürdüklerini, Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.
Hedefledikleri yerin iki puan gerisinde olduklarını ifade eden Arıca, ''Şu anda 10 puanımız olması gerekirdi, iki puan eksiğimiz var. Bunu da bir deplasman maçından çıkarmamız gerek. Şimdiki hedefimiz, muhakkak kazanmamız gereken Çaykur Rizespor karşılaşması. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Biz rakipten daha çok isteyip bu maçı kazanacağız, başka çaremiz yok'' diye konuştu. Gaziantepspor-Çaykur Rizespor maçı bilet fiyatları ise belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, maç sabahı satışa çıkacak olan maç biletleri, kale arkası 50 Ykr, maraton tribün 1 YTL ve numaralı tribünden 10 YTL'lik biletle taraftarlar maçı izleyebilecekler.
-UĞUR DEMİROK U-19 GENÇ MİLLİ TAKIMDA-
Bu arada Gaziantepspor'un sezon başında renklerine bağladığı Uğur Demirok'un, U-19 Genç Milli Takımı'na çağrıldığı bildirildi. 21 Mart'ta İngiltere'de oynanacak İngiltere-Türkiye ve 28 Mart'ta Antalya'daki Türkiye-Hollanda Genç Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Uğur Demirok'un, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Uğur Akdemir ve GASKİ Spor'dan Murat Ceylan ile birlikte 18 Mart Pazar günü İstanbul'da TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde olacağı kaydedildi.

15.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
  Alıntı ile Cevapla