Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 09:43   #7
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'ya 1.4 milyon dolar prim

Tigana'ya 1.4 milyon dolar prim

Ligin bitmesine 10 hafta kala Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları iyice söylenmeye başlandı. Siyah-Beyazlı yönetim, futbolcuları motive etmek için kesenin ağzını da açtı.

Maç başı primleri ve şampiyonluktan gelecek olan para ile futbolcuları 250 bin dolarlık bir gelir bekliyor. Kalan 10 maçı kazanmaları halinde bir servete konacak olan Siyah-Beyazlı oyuncular, Başkan Yıldırım Demirören'den de söz aldı.
Teknik Direktör Jean Tigana'nın şampiyon olunması halinde 1 milyon 400 bin dolarlık prime karşılık oyuncuların da alacakları prim konusunda artırım istediğinde bulunduğu ortaya çıktı. Her maçın zorluğuna göre prim alan Siyah-Beyazlı futbolcular, "Ligin sonu yaklaştıkça maçların zorluğu da artıyor. Maddi olarak başkanın bizi mağdur edece-ğini düşünmüyoruz." ifadelerini kullandılar. Kazanılan her maç sonrası ortalama 10 bin dolar prim kazanan futbolcuların sezon sonuna kadar bütün maçları kazanmaları halinde bu rakamın daha da artacağı öğrenildi. Galatasaray karşısında kazanılan üç puan sonrası Siyah-Beyazlı yönetim cezaları affederken ekstra prim vererek futbolcuları ödüllendirmişti.
Bu arada dün akşam, Başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular yemek için bir araya geldi. Başkan Demirören, oyunculara moral verirken, futbolcular ise şampiyonluk sözü verdi. Beşiktaş yönetimi, Galatasaray maçında yaşanan küfür dolayısıyla verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası sonrası Siyah-Beyazlı taraftarları uyardı.

Temel Yirmibeşoğlu


16.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Zaman
  Alıntı ile Cevapla