Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 09:50   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adana Demir'de liderlik yemini

Adana Demir'de liderlik yemini

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Adana Demirspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanı Aytaç Durak, Mavi-lacivertli takımın antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara başarı diledi. İzmir'e tayin olan Vali Cahit Kıraç'ın veda ziyareti nedeniyle Adana Demirspor Aytaç Durak Spor Kompleksi'ne gelen Başkan Durak, veda ziyareti sonrası yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptı. Aytaç Durak, toplantıda Başkan Adem Atılgan'a "Gençleri deplasmana gitmeye yönlendirmeyin. Uyuyan devi uyandırıyorsunuz. Deplasmana giden taraftarların gittikleri yerde yaptıkları tezahürat ve attıkları sloganlar o kentin taraftarlarını da ayağa kaldırıyor. Bu da maç sırasında aleyhimize oluyor. Taraftarlar, takımlarını Adana'da desteklesinler daha faydalı olurlar" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Atılgan da, Aytaç Durak'ın her sözünü 'emir' olarak kabul ettiklerini, gereken uyarıları yapacaklarını belirterek, "Sayın başkanım, gittiğimiz her yerde bizim taraftarlarımız şehir merkezine bile alınmadan maç saatine çok yakın süreye kadar dışarıda tutuluyor. Boluspor maçında da böyle oldu, ama bizim taraftarlarımız evsahibi takımın oyuncularını alkışladı" dedi.

Yönetim daha sonra kendi arasında görüşme yaparken, toplantı sonrası Başkan Durak, idman sahasına gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Aytaç Durak, takımın Boluspor maçında iyi oynadığını, ancak şansız bir mağlubiyet aldığına işaret ederken, Sarıyer maçında galibiyet beklediğini söyledi.

Teknik Direktör Durmuş Çolak ve Kaptan Ünsal Aka, "Başkanımız siz hiç merak etmeyin. Ligi Boluspor'un önünde bitireceğiz. Size şampiyonluk sözü veriyoruz" diye konuştu. Teknik Direktör Durmuş Çolak, takımda Mehmet Deliorman'ın sakatlığı dışında sorun olmadığını ifade ederken, "Biz takımımıza güveniyoruz. Bu ligde şampiyon olacağız. 36 puan toplayan şampiyonluğunu ilan eder" şeklinde konuştu.
İdmanda sakatlığı nükseden Mehmet Deliorman çalışmayı yarıda bıraktı.

15.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
  Alıntı ile Cevapla