Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 09:52   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli Belediye'de Afyon mesaisi

Denizli Belediye'de Afyon mesaisi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, lig ikincisi Afyonkarahisarspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün binasında basın toplantısı düzenleyen Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Rıza Tuyuran, geçen hafta kazandıkları Kütahyaspor maçında iyi futbol oynamadıklarını, tek sevindirici noktanın 3 puan almaları olduğunu söyledi. Kütahyaspor maçında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını belirten Tuyuran, şöyle konuştu: "Maçlarda elde ettiğimiz topları daha verimli kullanmak zorundayız. Bu tür hatalarımız, uzun vadede bizi sıkıntıya sokar. Top kullanma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Düşünsel bazda eksiğimiz var. Hata yapmaktan korkan hiçbir şey yapamaz. Futbolcularımın bunu iyi bilmesi gerekir."

Afyonkarahisarspor maçının bundan önceki maçlardan ne daha zor ne de daha kolay olduğunu belirten Rıza Tuyuran, şöyle konuştu: "Afyonkarahisarspor maçı mutlaka puan almamız gereken bir maç. Buna gücümüz var. Gücümüzü kullanabilecek düşünceye ihtiyacımız var. Biraz silkinmemiz ve başarıya inanmamız gerekiyor. Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizi, bizim durumumuz ilgilendiriyor"

Ligde şu ana kadar kaybedilmiş bir şey olmadığını ve iddiaları sürdüğü sürece hedefe varmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirten Tuyuran, "Matematiksel olarak havadaki bir toz kadar bile şansımız varsa bunu sonuna kadar değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.
Denizli Belediyespor'da sakatlıkları bulunan kaleci Feridun, Veysel ve Adem Afyonkarahisarspor maçında forma giyemeyecek.

15.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
  Alıntı ile Cevapla