Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 12:49   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lakers'a bir darbe de Denver'den..

Pepsi Center'da yaklaşık 20 bin seyircisinin izlediği maçta Los Angeles Lakers'ı konuk eden Denver Nuggets, son dönemde zor günler geçiren rakibini 113-86 mağlup etmeyi başardı..

Los Angeles Lakers Koçu Phil Jackson Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) yönetimi tarafından federasyonu, yıldız oyuncu Kobe Bryant'la kan davası gütmekle suçladığı gerekçesiyle 50 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Jackson'ın açıklamaları nedeniyle Lakers Kulübü'ne de aynı ceza verildi. Jackson bu şokla çıktığı maçta, takımı Denver'a mağlup olunca kariyerinin de en kötü dönemlerinden birine imza atmış oldu. Çünkü Lakers, üst üste yedinci maçını kaybetti ve bu Jackson'ın 16 yıllık koçluk kariyerindeki en kötü dönemdi.

Denver Nuggets'ta, 13'te 10 şut ortalamasıyla oynayan Linas Kleiza attığı 29 sayıyla kariyer rekoru kırdı ve galibiyette başrol oynadı. Denver'ın yıldızı Carmelo Anthony ise attığı 26 sayıyla galibiyete katkı yaparken, bir başka yıldız Allen Iverson ise 14 sayı, 13 asistle maçı tamamladı. Marcus Camby ise 11 sayı, 14 ribauntla maçı tamamladı. Nuggets, Batı Konferansı play-off'lara kalma mücadelesinde altıncı sıradaki Lakers'la galibiyetlerini eşitledi.

NBA'de oynadığı son 16 maçta 13. yenilgisini alan Los Angeles Lakers'ta Kobe Bryant'ın 25 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Luke Walton 13 ve Kwame Brown ise 11 sayıyla karşılaşmayı noktaladılar.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla