Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2007, 06:18   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldo'dan Ronaldinho'ya acil çağrı!

Click the image to open in full size. Ronaldo'dan Ronaldinho'ya acil çağrı!

Dünya Kupası rekortmeni Brezilyalı yıldız Ronaldo, Brezilya Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Barcelonalı yıldız Ronaldinho'ya gelecek sezon kendisiyle birlikte Milan'da oynaması için acil çağrı yaptı. Ronaldo, "Ronaldinho benim için bir kardeş gibidir ve benimle burada çok daha mutlu olacaktır" dedi.

16 Mart 2007, 20:15
Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Ronaldo kardeşini(!) istiyor..

Uzun süren pazarlıklar ve Milan Asbaşkanı Galliani'nin çabaları sonunda Real Madrid'den ayrılarak Serie A devi Milan'a katılan Ronaldo İtalya'da yaptığı açıklamada, Brezilya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Barcelonalı Ronaldinho'yu Milan'a çağırdı.

Rossoneri'nin transfer planları içinde olduğu bilinen Ronaldinho'nun yeni sezonda Milan'da Ronaldo ile birlikte olabileceğini belirten İtalyan basını, bu şekilde son zamanların en sansasyonel transferinin de gerçek olabileceğini ve "rüya ikilinin" de birarada ancak bu şekilde oynayabileceğini ifade etti.

"Ronaldinho benim için bir kardeş gibidir ve dostumdur. O Milan'da benim yanımda çok daha mutlu ve başarılı olur" diyen Ronaldo bu son açıklamasını İspanyol AS gazetesine yaptı.

Ronaldinho ile bu konu hakkında özel olarak konuşmadığını ifade eden Ronaldo, Milan Başkanı Silvio Berlusconi ve Asbaşkanı Adriano Galliani'nin bu transfer için çalışmalar yaptıklarını belirtti ve ekledi, "Bu transfer de gerçek olursa o zaman Milan'ı kimse tutamayacaktır."

Salı günü Milano'da Rossoneri yetkilileri ile görüşen Ronaldinho'nun abisi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto Assis yaptığı açıklamada, "Şu anda Barcelona ile aramızda hiçbir değişiklik yok" demişti.

Öte yandan Kaka'nın Real Madrid'e geçme hazırlıkları yaptığı konusunda çıkan haberler hakkında da konuşan Ronaldo, "Böyle bir transfer tek kelimeyle imkansız" dedi.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla