Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2007, 06:22   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckham vazgeçebilir!

Beckham vazgeçebilir!

2006 Dünya Kupası Finalleri'nin ardından Steve McLaren tarafından bir daha İngiltere Milli Takım kadrosuna çağırılmayan ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, tekrar milli takıma çağırılması halinde Amerika fikrinden vazgeçeceğini söyledi. İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı ve Real Madrid'in yıldızı David Beckham'ın İngiltere Milli Takımı'na dönüp dönmeyeceği yönünde tartışmalar bitmek bilmiyor. Dünya Kupası'nın ardından Steve McLaren tarafından milli takıma alınmayan yıldız oyuncu, bir kez daha milli takım formasını giymek istediğini duyurdu.
Sezon ortasında Birleşik Amerika Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'le rekor bir transfer anlaşması yapan Beckham, milli takıma tekrar çağırılması halinde Amerika fikrinden vazgeçeceğini ifade etti. 31 yaşındaki yıldız futbolcu Beckham, konuyla ilgili Sport adlı dergiye verdiği röportajda, "Amerika'ya gitmektense İngiltere'de oynamayı tercih ederim. Eğer beni isterlerse oraya gitmeyeceğime eminim. Ben, istendiğim takdirde, her zaman ülkem için oynamaya hazır olacağım. Sağlam bir insan ve sağlam bir futbolcuyum" dedi.
Beckham, milli takıma çağırılıp çağırılmamasının kendi kararı olmadığını da belirterek "Eğer bu gerçekleşirse sonrası çok iyi olur. Ama eğer gerçekleşmezse ben bu takımda oynadığım ve kaptanlık yaptığım için onur duyacağım" diye konuştu.
Real Madrid kariyerinden sonra Amerika'ya gitme kararı başta İngiliz basını olmak üzere birçok kişi tarafından eleştirilen Beckham, bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beckham, kendisine İtalya'dan iki büyük kulübün, Fransa'dan yine büyük bir takımın transfer teklifinde bulunduğunu ancak kendisinin onlara, Avrupa'da bundan sonra Manchester United'dan başka bir takımda oynamayı düşünmediğini söylediğini ifade etti.
Beckham, Real Madrid forması giydiği dört sezon boyunca birçok yıldız oyuncuyla birlikte oynadığını ancak Zinedine Zidane'la aynı sahada oynamanın kendisi için büyük bir onur olduğunu da sözlerine ekledi.


16.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHAdocument.write('');
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla