Konu: Rocky Balboa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2007, 14:20   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rocky Balboa

Click the image to open in full size.

Rocky Balboa (Rocky Balboa)
Gösterim tarihi: 16.Mart.2007
Yönetmen: Sylvester Stallone
Oyuncular: Sylvester Stallone, Burt Young, Milo Ventimiglia, Geraldine Hughes
Dil: İngilizce
Tür: Aksiyon

Sylvester Stallone’un yazıp yönettiği Rocky Balboa, efsanevi boks yıldızını tekrar ringlere ve perdeye taşıyor. Stallone’un başrolünü de üstlendiği filmde Burt Young, Milo Ventimiglia, Geraldine Hughes ve Antonio Tarver da rol alıyor.

Konusu
Otuz yıl önce, Güney Philadelphia’da küçük işlerde çalışan, geleceği olmayan bir adamdı. Günün birinde şans yüzüne güldü. Ringde Apollo Creed’in karşısına çıkınca, milyonda bir elde edilecek bir fırsat yakaladı. Tek isteği sonuna dek gitmekti. Cesareti ve azmiyle hem hayatında, hem ringde milyonlara umut verdi.

Şanlı günler geldi geçti. Şimdi, bir zamanların İtalyan Aygırı Rocky Balboa, eski karısının ismini verdiği Adrian’s isimli restoranında, müşterilerine eski hikayelerini anlatıyor. Zaman, onu güçten düşürmüş, yumruklarını zayıflatmış, omuzlarını çökertmiş. Geriye anlatılacak hikayelerden başka bir şey kalmamış. Ama yüreğinin derinliklerinde o hala aynı adam, hala bir savaşçı.

Ağır siklet boks şampiyonu Mason “The Line” Dixon ise, kendini gerçekten ispatlamak zorunda kalmadan, dişe dokunur rakiplerle hiç karşılaşmadan almış ünvanını. Hayranları onu yetenekli, kalpsiz ama spor dünyasında gerçek bir geleceği olamayacak bir adam olarak görüyor.

Bir bilgisayar simülasyonunda Rocky Balboa ve Mason Dixon karşı karşıya geliyor. Acaba hangisi kazanacak? Dixon’n tekniği ve ayak oyunları mı; Rocky’in azmi ve kaba yumrukları mı? Dixon’n menajeri, bunu müşterisinin kariyerini ilerletmek için bir fırsat olarak görerek halkın ilgisinin yeniden ağır siklet maçlarına çevrilmesinden yararlanıyor.

Önce sonucun bir şaka olduğu zannediliyor: Rocky, rakibinden neredeyse iki kat daha yaşlı olmasına rağmen kazanıyor. Ve Dixon’ın gerçek bir maç istemesi üzerine Rocky, kendini sevdiklerine tekrar kanıtlamak için eline geçen bu şansı değerlendirebilmek için çalışmalara başlıyor…

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla