Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2007, 14:29   #108
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Teknik Direktörü, oyuncularına, "Sahamız haksız yere kapandı... Tüm bunlara Bobo'nun da sakatlığı eklenince ağır yara aldık... Sizden yarınki (bugünkü) maçta herşeyinizi ortaya koyarak şampiyonluk yarışını bırakmayacağımızı göstermenizi istiyorum" dedi...
Taraftarı ödüllendirin
Tigana, Erciyesspor maçı öncesi futbolcularının beynini yıkadı. Beşiktaş Teknik Direktörü, idman öncesi tesislerde oyuncularıyla görüşerek, "Şampiyonluk yarışına ciddi bir biçimde girdikten sonra ilginç olaylar oluyor. En önemli maçlarımızdan birini seyircisiz oynamak zorunda kalıyoruz. Oysa yarın (bugün) onlara büyük ihtiyacımız olacaktı. Taraftarımızı bugün yanımızda hissetmeli ve kazanarak onları ödüllendirmeliyiz" dedi.
Strese girmemelisiniz
Bobo gibi son haftaların en formda isminin takımdan 1 ay uzak kalacak olmasını da şanssızlık olarak yorumlayan Tigana, "Kalan maçlarda herkesten en az iki kişilik oynamasını istiyorum. Bizi engellemek için birtakım oyunlar oynanıyor olabilir. Sizler bunlara sahada cevap vermelisiniz. Erciyes'i küçük görmemeniz gerekir. Strese girmeden kendi oyunumuzu onlara kabul ettirirsek bu karşılaşmadan zaferle ayrılırız" diye konuştu.
Takvim
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline