Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 12:38   #40
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mute´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
allah aşkına şu forumdakilerden biri bana küfür ederek bir kişinin moralinin veya performansının nasıl bozulacağını anlatabilir mi?..
ya da şöyle söyleyeyim; birisinin moralini bozmanın yolu illaki bu iğrençlikle mi olur?..
mizah yollu tezahüratlar bulmada türkiye'yi aşmış bir taraftarın değersiz bir adama karşı sergileyeceği tavır bu iğrençlik midir?..
bir de şöyle düşünelim: o maçta tümer dahil herkes küfür bekliyor ya da bilemediniz ona karşı aşırı tepki, peki biz bu adama hiç yokmuş gibi davransak sizce daha akılcı olmaz mı?..düşünsenize 1 yıldır herkes bu maçı ve edilecek küfür ve hakaretleri beklerken bjk taraftarı adama değeri gibi davranıyor, yani adamdan saymıyor, onu hiç takmıyor, bu onun için veya edilecek küfürleri bekleyenler için en kötüsü olmaz mı?..
ben aylardır akıllı sandığım bjk taraftarından bunu yapmasını bekliyorum, umarım gerçekleşir, inanın sonunda çok eğleneceğiz...
ben de böyle düşünüyorum, Tümer küfürle morali bozulacak bir futbolcu değil hatta hırslanıyor. Amaç moral bozmaksa küfür çok saçma olur. Tepki koymaksa arkadaşın dediği çok daha mantıklı. Para için bizi satmasıyla alakalı yaratıcı şeyler yapılabilir mesela Barcelona taraftarı Figo nun kafasını paranın üstüne basıp sahaya atmıştı onları konfeti gibi...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla