Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 13:23   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İLHAN Mansız sahalara dönüyor

Mansız sahalara dönüyor

Başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşan tecrübeli futbolcu İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönüyor.
31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda Jürgen Klinsmann yönetimindeki Almanya Milli Takımı'nın kondisyonerliğini yapan ABD'li kondisyoner Mark Verstegev yönetiminde güç topladı. Almanya'da moral depolayan İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ankaragücü ile tekrar anlaşan İlhan Mansız, iki hafta sonra takımıyla antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Daha çok eksiğim var. Sahalara yüzde 100 kapasiteyle dönmem gelecek sezonun ikinci yarısının başını bulacak" dedi.
Mankenlik ve reklam projelerini askıya aldığını söyleyen İlhan Mansız, geçen yıl geçirdiği trafik kazası ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplam 7 kez ameliyat olduğunu söyledi. Bu kadar çok cefa çeken bir başka futbolcu tanımadığını anlatan Mansız, şöyle konuştu: "Futbolcunun yaşayabileceği en kötü günleri yaşadım. Şimdi de sağlığıma geri kavuşmanın sevinciyle kendimi tamamıyla futbola adamış durumdayım."
Bir dönem Beşiktaş ve milli takım formasıyla taraftarların gönlünde taht kuran ve 2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın Dünya 3.'lüğüne ulaşmasına büyük katkı sağlayan İlhan Mansız, bundan sonra tüm amacının tekrar eski formuna kavuşmak ve futbol sahalarında yeniden başarılı olmak olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu Mansız, hedefinin kısa zamanda, en iyi şekilde sahalara dönmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bütün problemlerimi hallettim. Her insan için, en önemli olan şey sağlık. Futbol benim hayatım. Futbol, her şeyin önünde geliyor. Kafamda problem kalmadı. ABD'de de çok güzel bir hazırlık dönemi sonrası güç topladım. Münih'te idman dışında boş zamanlarımı 6 yaşındaki kızım Aime ile geçirdim."



19.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla