Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2007, 04:30   #6
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Sergen 500 metre bile koşmadı"

"Sergen 500 metre bile koşmadı"

Lig B 1. Klasman Grubu'nda Etimesgut Şekerspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak liderlik koltuğundaki yerini koruyan Eyüpspor'da yüzler gülüyor. Eyüpspor Kulübü Başkanı Ahmet Malatyalı, ligde 11 haftadır yenilmediklerini dile getirerek, ''Ankara'ya lider gittik ve lider döndük. Maçla ilgili olarak her yerde, 'Etimesgut Şekerspor fırsat tepti' diye yazılıyor. Ne fırsatı tepecekler, biz elimizden kaçırdık. Galip gelebilirdik'' dedi.
Sergen Yalçın, Ahmet Yıldırım gibi önemli oyuncuları barındıran bir takımın grupta açık ara lider olması gerektiğini ileri süren Malatyalı, maça Sergen'i izlemek için gittiğini anlatarak, şunları söyledi:
''Bence Sergen ya oynayıp takımını şampiyon yapsın, ya da bu liglerde oynamasın. Kendini bu liglerde meze yapıyor. Genç oyunculara örnek olacak bir şeyler sergilemesini beklerdim, ama 500 metre bile koşmadı tüm maç boyunca. Fenerbahçeli oyuncu Alex, en iyi Türk oyuncu olarak gösterdiği Sergen'le ilgili tespitini gözden geçirsin bence. O kadar büyük bir oyuncunun para için bile olsa Lig B'de olmaması lazım. Kazanmak yürek ve bilek ister, futbol parayla olmaz.''
Öte yandan, artık Yalovaspor maçına kilitlendiklerini kaydeden Ahmet Malatyalı, ''Bizim tek hedefimiz maçlarımızı kazanmak. Yalovaspor'u yenmek zorundayız'' diyerek sözlerini tamamladı.

19.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla