Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2007, 13:58   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ve Akatlar'ın ismi değişiyor
Beşiktaş Yönetim Kurulu, Akatlar Spor Kompleksi'nin isminin değiştirildiğini resmen açıkladı
Beşiktaş Kulübü, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nin adının BJK Cola Turka Arena olarak değiştirilmesi konusunda Beşiktaş Kulübü ile ana sponsorları Ülker Grubu arasında mutabakata varıldığını, uygulama için Ülker Grubu'ndan salona asılacak tabelanın gelmesinin beklendiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, bugün bir gazetede yer alan ''Akatlar, Cola Turka Olmadı!'' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, şöyle denildi:

''Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Türkiye'nin ilk spor kulübü olup, ilkeleri ve gelenekleriyle, her platformda sergilediği Beşiktaşlılık duruşuyla taraflı tarafsız herkesin güvenini kazanmış dev bir dünya markasıdır.

Bugüne kadar verdiği sözlerin tamamını yerine getiren Beşiktaş'ın, haberde iddia edildiği gibi ana sponsoru Ülker Grubu'na karşı, yükümlülüklerini aradaki anlaşmalara sadık kalmayarak yerine getirmediği iddiası söz konusu değildir.

Sponsorluklardan, idari işlerden ve yeni projelerden sorumlu asbaşkanımız Sayın Numan Ceyhan tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi isminin BJK Cola Turka Arena olarak değiştirilmesi konusunda Beşiktaş Kulübü ile Ülker Grubu arasında mutabakata varılmış, uygulama için Ülker Grubu'ndan salona asılacak tabelanın gelmesi beklenmektedir.

Beşiktaş Kulübü ile Ülker Grubu arasında yapılan anlaşma gereği BJK Cola Turka Arena tabelası, Ülker Grubu tarafından hazırlanacak ve müteakiben salonun yeni ismi BJK Cola Turka Arena olarak kullanılacaktır.''
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline