Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2007, 15:14   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Karsspor'da yaprak dökümü sürüyor!

Karsspor'da yaprak dökümü sürüyor!

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadale eden Karsspor'da geçtiğimiz günlerde yönetimin istifasının ardından bugün de teknik direktör İsmail Batür görevinden istifa etti.

Gümüşhanespor ile geçen hafta oynanan maçta taraftarların 'istifa' tezahüratlarının ardından kulüp başkanı Dünyamalı Demir ile kulübün fahri başkanı Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu yönetimle birlikte istifa etmişti. Bugün de teknik direktör İsmail Batür görevi bıraktığını açıkladı.

Karsspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Batür, Çorumspor ile oynanacak maçta takımının başında yer almayacağını açıkladı. Taraftarların 'istifa' tezahüratlarının Karsspor'a büyük darbe vurduğunu ifade eden Batür, Kars'ta mülki amirlerin kulübe sahip çıkması gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Sayın valimiz de bu işin üzerine gitmeli. Çünkü, diğer illerde valiler takımlara yardımcı oluyor. Bunun örneklerini yaşadım. Erzurumspor, Kayserispor ve Doğu'daki illerde valilerimiz takımlara çok büyük destek veriyor ama maalesef Kars'ta kulüp sadece Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun eline kalmış. Herşey belediye başkanına bırakılmış. Bu kulübün bütün imkanlarını belediye başkanı sağlıyorsa, o insanı da küstürmememiz lazım."

Karsspor'un son maçında teknik kadro olarak takımın başında yer almayacağını anlatan Batür, herkesle görüşüp helallik aldığını belirterek "Allah herkesten razı olsun. Buranın ekmeğini yedik. İyi veya kötü bir şeyler yaptık. İnşallah, geride birşeyler bırakmışızdır" diye konuştu.

Sonuçta kimseye dargın olmadığını anlatan İsmail Batür, sözlerini şöyle tamamladı:
"Herkes bir şeyler söylüyor. 'Bu takım belediye başkanının takımı' gibi sözler söyleniyor. Şu bir gerçek ki, belediye başkanı buradan elini çektiği an kulüp bitmiş olur, öksüz çocuk gibi kalır. O zaman insanlar biraz daha mantıklı olacaklar. İnsanları kötülerken, insanlara çamur atarken biraz daha insaflı olacaklar. Bana göre yapacakları tek şey, 'biz yanlış yaptık, özür dileriz. Başkanım sen bizim büyüğümüzsün. Bu takımda yine sen ol' demeleri lazım. Yapmazlarsa Karsspor'un sonunu iyi görmüyorum."

İsmail Batür, basın toplantısının ardından gazetecilerle vedalaşarak Kars'tan ayrıldı
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla