Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2007, 19:31   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kurtar: Ligde kalmaktan başka düşünce yok"

Kurtar: Ligde kalmaktan başka düşünce yok"

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ligin sonu yaklaştıkça gergin maçlar oynadıklarını söylerken, "Her maçı kazanıp ligde kalalım, başka bir düşüncemiz yok" dedi..

Kurtar, 2-0 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, ''Galibiyet çok güzel bir şey. Çok gergin maçlar oynuyoruz. Hele ilk yarıdaki gerginliğimiz çok fazlaydı. Sivasspor iyi bir takım. Ligdeki konumu da rahat. Çok zor bir maç oldu. Kazandıkları için futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

Ligde kalma barajıyla ilgili yöneltilen bir soruyu cevaplayan Kurtar, ''Her maç çok zor. Bizim barajı düşündüğümüz yok. Her maçı kazanıp ligde kalalım, başka bir düşüncemiz yok. O tür hesap yapmıyoruz'' yanıtını verdi.

Denizlispor'un kazandığı maçta iki golün sahibi olan Adriano, maçın ikinci yarısında oyuna ağırlıklarını koyduklarını ifade ederek, ''Arkadaşlarla kazanmak için her şeyi yapacağımıza söz verdik. Her birimizin yüzde 100 değil yüzde 200 kapasiteyle oynamasını kararlaştırdık. Ben sadece görevimi yaptım. Denizlispor kazandı. Top geldi. Benim yerimde kim olursa olsun o iki golü atardı. Çok mutluyum'' diye konuştu.

Bülent Ertuğrul ise, ligde telafisi olmayan haftalara girildiğini, her maçın final niteliğinde olduğunu, bu bilinçle sahaya çıktıklarını, 5 haftadır yenilmediklerini ve Denizlispor'un çıkışa devam edeceğini belirtti.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla