Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2007, 12:27   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
UEFA'da yarı final

UEFA'da yarı final

UEFA Kupası'nda yarı final heyecanı, bu gece oynanacak iki maçla başlıyor.
Çeyrek Final maçlarında, Tottenham'ı eleyen son şampiyon Sevilla, yarı finalde yine bir ispanyol takımı olan Osasuna'yla mücadele edecek. Çeyrek finalde, Portekiz temsilcisi Benfica'yı kupanın dışına iten Espanyol'un rakibi ise kupanın bir diğer favorisi Werder Bremen.
Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarının üstünlüğü göze çarparken, UEFA Kupası'nda da İspanyol takımları bariz üstün durumda. Yarı finale kalan 4 takımdan 3'ünün İspanyol olması bunun en büyük kanıtı.
ESPANYOL - WERDER BREMEN
Olimpico de Montjuic'de Werder Bremen'i ağırlayacak olan Espanyol'da yüm hesaplar eksik Werder Bremen'i yenmek üzerine kurulmuş durumda. Çeyrek Final'de Benfica karşısında 3-0 öne geçtikten sonra 2 gol yiyip turu zora sokan mavi-beyazlı ekip aynı hataya düşmek istemiyor.
Espanyol Teknik direktörü Ernesto Valverde yaptığı açıklamada; "Tarihi bir maça çıkacağız. Tek hedefimiz galip gelmek. Werder Bremen gerçekten çok güçlü bir takım ama biz elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Werder Bremen'de forma giyemeyecek isimlere de değinen Valverde şöyle devam etti; "Pierre Wome, Ivan Klasnic, Per Mertesacker ve Tim Borowski gerçekten önemli isimler. Onların yokluğunda sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak zorundayız aksi halde Almanya'da işimiz çok zor olur"
Dizinde bir sakatlığı bulunan Tim Borowski'nin yerine bu maçta Daniel Jensen görev yapacak.
Bu müthiş mücadele saat 21:45'te Show Tv'den naklen yayınlanacak.
Muhtemel 11'ler:
Espanyol: Gorka Iraizoz; Jesús María Lacruz, Marc Torrejón, Daniel Jarque, David García; Francisco Rufete, Iván de la Peña, Moisés Hurtado, Albert Riera; Raúl Tamudo, Walter Pandiani
Werder Bremen: Tim Wiese; Clemens Fritz, Petri Pasanen, Naldo, Patrick Owomoyela; Torsten Frings, Frank Baumann, Daniel Jensen; Diego; Miroslav Klose, Aaron Hunt.
OSASUNA - SEVILLA
La Liga'da da yoluna dolu dizgin devam eden Sevilla, iki kupayı birden hedefliyor. Geçen yıl da UEFA Kupası'nı kazanan takım gerçekten bu kupanın en büyük favorisi. Rakip ise çeyrek finalde Leverkusen'i eleyip gelen Osasuna.
Osasuna teknik direktörü Jose Ziganda yaptığı açıklamada bu maçın kendileri için çok özel olduğunu ve hiç bir mazeret bulmamaları gerektiğini belirtti.
"Bu akşam oynayacağımız maç gerçekten çok özel çünkü Sevilla'yla oynuyoruz. O yüzden hiç bir bahane - yorgunluk, hatalar, sıcaklık - kabul etmiyorum."
Sevilla cephesindeyse durum pek farklı değil. Kırmızı-beyazlı takımın hocası Juande Ramos yaptığı açıklamada Osasuna'yı överek favori olmadıklarını söyledi.
"Osasuna öyle bir takım ki kesinlikle hafife alamazsınız. Eğer alırsanız sizi perişan ederler. Eğer bu maç öncesi onlara karşı ufak bir üstünlüğümüz varsa bu kesinlikle ligde onların üstünde yer aldığımızdan derğil, UEFA Kupası Finali'nin nasıl bir şey olduğunu yaşadığımız içindir."
"Bu sene de aynı şeyi yapıp sansasyon yaratmak istiyoruz. Ama önümüzdeki geçmemiz gereken engeller var o yüzden konsantre olup işimize bakmalıyız."
Muhtemel 11'ler;
Osasuna: Ricardo López; José Izquierdo, César Cruchaga, Javier Cuéllar, Enrique Corrales; Juanfran, Raúl Garcia, Patxi Puñal, David López; Savo Miloševic; Roberto Soldado.
Sevilla: Andrés Palop; Daniel Alves, Javi Navarro, Julien Escudé, Ivica Dragutinovic; Jesús Navas, José Luis Martí, Christian Poulsen, Adriano Correia; Frédéric Kanouté; Aleksandr Kerzhakov.

26.04.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
  Alıntı ile Cevapla