Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2007, 16:08   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eziklere haksızlık yapılıyormuş

'F.Bahçe'ye haksızlık yapılıyor !'

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen PFDK'nın F.Bahçe'ye verdiği cezalara isyan etti.
4 Mayıs 2007 09:20

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen Futbol Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe'ye verdiği cezalarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede "Bu resmen çifte standart bir uygulamadır" dedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ve olaylara sahne olan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği cezalara gösterilen tepkiler şiddetini artırarak sürüyor.

Eski başkanlardan Ali Şen, Sarı-Lacivertli kulübün yöneticilerine verilen cezaları kesinlikle haksız bulduğunu belirterek, kararları “Çok büyük bir yanlış” olarak nitelendirdi. Ali Şen, konuyla ilgili şu görüşleri dile getirdi:

“Fenerbahçe’nin Beşiktaş’la oynadığı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına Merkez Hakem Komitesi (MHK) bir hakem atıyor. MHK maç sonrası da, hakemin kötü bir yönetim gösterdiğini açıklıyor. Hakemin gösterdiği adaletsiz yönetim sonucu, Fenerbahçe’nin hakkı gasp edilmiştir. MHK başkanının söylediklerini, Fenerbahçe yönetim kurulu ise maçtan hemen sonra söyledi. Ancak, yöneticilere ceza yağdırdılar. MHK hakemin hata yaptığını açıkça ortaya koyuyor zaten.

MHK, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bünyesinde bir kurum. Ama cezayı mağdur olan Fenerbahçeli yöneticiler alıyor. Fenerbahçe yönetimi hakkını ararken, ağır cezalara maruz kalıyor. Bu çok büyük bir yanlıştır. Bu resmen çifte standart bir uygulamadır.”

Vedat haber ajansı


vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla