Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2007, 16:07   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Costacurta Ancelotti'nin yardımcısı olacak

Costacurta Ancelotti'nin yardımcısı olacak

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmenin sevincini yaşayan Milan'da takımın tecrübeli savunma oyuncusu Alessandro Costacurta'nın sezon sonunda Carlo Ancelotti'nin yardımcılığına soyunacağı bildirildi.

Sezon sonunda profesyonel futbolculuk kariyerini noktalamayı planlayan Milan'ın tecrübeli yıldızı Alessandro Costacurta, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yardımcılığını yapacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, "Ancelotti'nin önerisiyle, Costacurta, Mauro Tassotti'yle birlikte, ikinci yardımcı antrenör olacak" dedi. Galliani ayrıca, Milan'ın eski oyuncularından Brezilyalı yıldız Leonardo'nun da yeni sezonla birlikte, teknik ekipte yer alacağını duyurdu.

1986 yılında Milan kariyerine başlayan 41 yaşında Costacurta, o tarihten beri İtalyan ekibiyle 20 kupa kazandı. İtalya Milli Takımı'nda da 59 maçta görev alan tecrübeli yıldız, 23 Mayıs'ta Milan'ın Liverpool'u yenerek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olması halinde başarılarla dolu kariyerine bir yenisini daha ekleyecek.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla