Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 18:23   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derelioğlu'nun büyük üzüntüsü

Derelioğlu'nun büyük üzüntüsü

Türk Telekom Lig (A)'da mücadele eden Akçaabat Sebatspor''un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, gelecek sezon Trabzon'u Lig (A)'da temsil edecek bir takımın olmamasının çok üzücü olduğunu söyledi.
Derelioğlu, düzenlediği basın toplantısında, Akçaabat Sebatspor'un bugünkü durumunun en önemli nedenlerinin başında içinde bulundukları ekonomik kıskaçtan kurtulamamak olduğunu belirterek, ''Beklentilerin oluşmaması, kendi hatalarımız ve saha dışında oluşan olaylar neticesinde Akçaabat Sebatspor bu ligde tutunamamıştır'' dedi.
Göreve geldikleri günden beri üstlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Derelioğlu, ''Her zaman kulübün menfaatlerini kendi menfaatlerimden önde görerek hareket ettim. Futbolun içerinde neler yapılması gerekiyorsa onları yapmaya çalıştım. Daima Trabzon futboluna katkı yapma amacıyla uğraştım'' diye konuştu. Trabzon futbolunu Lig (A)'da temsil edecek bir takım olmasının hem Trabzonspor'a hem de bölge futboluna önemli kazanımlar katacağına inandığını kaydeden Derelioğlu, şöyle devam etti:
''Bu işi yaparken Trabzonspor ile entegre olarak yapmanın en doğru yol olduğunu destekliyordum. Fakat bu çabalarım bireysel olarak kaldı. Bizim destek almamız gereken yerden gerekli destekleri göremedik. Belki kulübe destek oldular, fakat takıma destek olamadıkları açıktır. Bu tabii ki yıllardır entegre olamamamın getirdiği bir sonuçtur. Bu takımı bir Trabzon takımı olarak görmemiz gerekir. Gelecek sezon Trabzon'u Lig (A)'da temsil edecek bir takımın olmaması çok üzücüdür. Sonuçta küme düşen Trabzon futboludur.''
Derelioğlu, Trabzonspor'un şampiyonlukları yakalaması ve başarı elde etmesi için alt grupta olan takımlarla irtibatını kesmemesi gerektiğini savunarak, ''Diğer bir deyişle sözde değil özde destek olunmalıdır. Bu konuda ben üzerime düşeni yaptığım için kendimi rahat hissediyorum'' dedi.
İhsan Derelioğlu, hafta sonu İstanbulspor maçında profesyonellik gereği ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ''Küme düşmüş olsak bile sahaya çıkıp onurumuzla mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

08.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla