Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 14:42   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalyasporlu futbolculara teklif yağıyor!

Antalyasporlu futbolculara teklif yağıyor!

Antalyasporlu futbolcular, bu hafta yapılacak Ankaragücü maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını ve transferi düşünmediklerini bildirdiler. Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün de bir çok futbolcularına yurt dışı ve yurt içi transfer teklifi geldiğini söyledi.

Oynadıkları futbol ile yurt içi ve yurt dışı takımların gözdesi haline gelen Antalyasporlu futbolcular Volkan Yaman, Ali Bilgin ve Uğur Kavuk, takımın korkulu rüya görmemesi için bu hafta oynayacakları Ankaragücü maçına kilitlendiklerini söylediler. Bu hafta oynanacak maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirten futbolcular, böylece son iki maça daha rahat çıkacaklarını kaydettiler.

Antalyaspor'un başarılı milli futbolcusu Volkan Yaman, şu anda transferi değil sadece ligdeki son üç maçı düşündüğünü bildirdi. Transferlerle ilgilenmediğini ifade eden Yaman, önce Ankaragücü maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Ali Bilgin de şu anda sadece ligi düşündüğünü belirtirken, Antalyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Uğur Kavuk, yurt içinden ve yurt dışından bazı kulüplerin kendisi ile ilgilendiğini ifade ederek, şu anda önemli olanan son üç maç olduğunu söyledi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün de yaptığı açıklamada, Antalyasporlu bazı futbolcuların yurt içi ve yurt dışı takımlardan taliplerinin arttığına işaret ederek, üç maç sonunda futbolculara talip olan kulüp yöneticileri ile görüşebileceklerini bildirdi.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla