Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 16:15   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Milan'a dönmeyeceğim"

"Milan'a dönmeyeceğim"Click the image to open in full size.

Chelsea'nin yıldız oyuncusu Andry Shevchenko, Milan'a geri dönmeyi düşünmediğini belirterek, Premier Lig yıldızı olması için zaman istedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sheva, Milan'ın kendisini geri almak için 30 milyon pound ödemeye hazır olduğu ile ilgili soruya, "Ben gitmeyeceğim. İnsanların burada başarılı olmam için bana zaman vermelerini istiyorum. Bana destek olanlar bunun karşılığını muhakkak alacaktır" dedi.
Milan'dan ayrıldığı için pişman olmadığını söyleyen Sheva, "Milano'dan ayrılmak konusundaki kararımdan kesinlikle pişman değilim. Milano'da işler kötüye gidiyordu. Ve ayrılma konusunda uzun uzun düşündüm. İtalya'da geçirdiğim yıllardan sonra Chelsea'ye alışmanın zor olacağını biliyordum. Yeni bir hayat ve yeni bir yaşam tarzı beni bekliyordu. Ben İngiltere'ye alışmaya çalışan ilk oyuncu da değildim. Londra'yı çok seviyorum ve burada kendimi çok iyi hissediyorum. İngilizlerden yeni bir kültür ve yaşam biçim öğreniyorum" diye konuştu.
Yeteneklerinden hiç kuşku duymadığını ifade eden Ukraynalı golcü, "Chelsea'ye geldiğimde Milan'da zorlu bir sezonu bitirmiştim. Daha sonra Dünya Kupası'na gittim ve orada da çok fazla efor sarfettim. Premier Lig başlayana kadar kendime gelmekte zorluk çektim. İngiltere'ye alışınca gollerimin de sayısı artacaktır" şeklinde konuştu.
Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'yu hem öven, hemde ince mesajlar gönderen Sheva, "Nasıl oynadığımız benim değil, menajerimizin sorunu. Büyük antrenör bütün oyuncularını bir arada oynatabilen, onları takım için iyi bir biçimde çalıştırabilen antrenördür. Jose Mourinho'da bunu başarıyla yapıyor. Kimse bundan kuşku duymasın" dedi.

11.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla