Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 12:52   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaka: "Biraz dinlenmeliyim.."

Kaka: "Biraz dinlenmeliyim.."

Milan'ın yıldız oyuncusu Kaka, Brezilya Futbol Federasyonu'na bir mektup yazdı ve bu sene düzenlenecek Copa America'da milli takımdan affını istedi. Yıldız oyuncunun talebini dile getirdiği mektup Milan'ın web sayfasında da yayımlandı.

Milli takıma çağırılmam durumunda benden beklenen seviyede bir oyun sergileyebileceğimi düşünmüyorum. Üç sezondur dinlenme fırsatı bulamadım ve bu mektupla resmi olarak milli takımdan affımı talep ediyorum."

Milan'ın yıldız Sambacısı Kaka, Brezilya Futbol Federasyonu'na bir mektup yazdı ve bu sene düzenlenecek Copa America'da milli takımdan affını istedi.

Federasyona Adriano Galliani de geçen hafta bir fax yollamıştı. Galliani bu faxta "Son 3 sezonda 180 maça çıktı ve dinlenme fırsatı bulamadı. Eğer 2007 Copa America'ya da çağırılırsa bu dinlenemeden geçireceği 3. yaz olacak" dedi.

Kaka bu sezon Milan'ın Serie A'da oynadığı 35 maçın 30'unda sahadaydı. Sambacı Rossoneri ile Şampiyonlar Ligi'nde de 14 maça çıktı. Bunların dışında İtalya Kupası ve bazı milli maçlar da var..
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla