Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2007, 20:22   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş:84 Adana Engelliler:61

Ligin 17. haftasında Adana Engelliler Spor Kulübü’nü BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda konuk eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, rakibini 84-61 mağlup etti. Click the image to open in full size.Karşılaşmanın ilk dakikaları iki takımın da attığı basketlerle geçilirken, savunmada rakibini durdurmayı başaran Ekibimiz, hızlı hücumlarla farkı açmaya başladı. Mehmet Akın ve Aytaç’ın attığı sayılarla rakibi karşısında etkili olan Takımımız, ilk çeyreği 32-10 önde bitirdi.

İkinci çeyrekte de baskılı oyununu sürdüren Siyah Beyazlılarımız, farkın verdiği rahatlıkla oyuna devam etti. Dış atışlardan farkı azaltmaya çalışan Adana Engelliler, çemberi geçmekte zorlandı. İlerleyen dakikalarda pota altından da şansını denemek isteyen rakibimiz son dakikalara doğru üst üste sayılar kazansa da soyunma odasına önde giden taraf 54-26’lık skorla Siyah Beyazlılarımız oldu.

İkinci yarıya daha rahat başlayan Ekibimiz, Mithat’ın önderliğinde ataklarını sıklaştırmaya başladı. Rakip potada rahat sayılar kazanan Takımımız, çember çevresinde kazandığı basketlerle arayı iyice açmaya başladı. Sert savunma yaparak rakibini engelleyen Siyah Beyazlılarımız, üçüncü periyotu da 71-43 galip tamamladı.

Takımımız karşısında kolay basketler bularak skor üretmeye başlayan Adana Engelliler, farkı azaltsa da öne geçecek hamleleri yapmakta zorluk çekti. Siyah Beyazlılarımız rahat sayılar ile sonuca gittiği karşılaşmayı 84-61 kazandı.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla