Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 01:10   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sinemalarda Bu Hafta

Kabadayı (Kabadayı)

KabadayıGösterim tarihi: 14.Aralık.2007

Şener Şen bir kez daha unutulmaz Eşkıya filminde canlandırdığı karakteri hatırlatan bir rolle beyazperdede. Ömer Vargı'nın yönettiği filmin senaryosunda Yavuz Turgul'un imzası var. İsmail Hacıoğlu, Aslı Tandoğan, Kenan İmirzalıoğlu filmde rol alan genç kuşak oyuncular.



Bee Movie (Arı Filmi )

Arı Filmi Gösterim tarihi: 14.Aralık.2007

1998 tarihli KarıncaZ filminin yapımcısı DreamWorks Animations’un böcek temalı yeni bilgisayar - animasyon filmi Arı Filmi'nin yönetmenliğini Simon J. Smith ve Steve Hickner üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Jerry Seinfeld, Spike Feresten, Barry Marder ve Andy Robin'in imzası var.



O Kadın (O Kadın )

O Kadın Gösterim tarihi: 14.Aralık.2007

Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkılarının damgasını vurduğu O Kadın üç insanın birbiriyle kesişen hayatlarının ve bir türlü çözülemeyen ilişkiler yumağının öyküsü. Aşk ve acı arasındaki bıçak sırtı dengeyi anlatan filmin başrollerinde Selin Demiratar, Tardu Flordun, Burak Hakkı, Burhan Öçal var.




Alvin and the Chipmunks (Alvin ve Sincaplar )

Alvin ve Sincaplar Gösterim tarihi: 14.Aralık.2007

Alvin ve Sincaplar, CGI teknolojisi ile live action film olarak beyazperdede... Haftanın diğer animasyon filmi de Alvin ve Sincaplar. Şarkı söyleyen sincapların öyküsü üzerine kurulu olan film küçükler kadar büyüklere de keyif verecek bir çalışma.



Hicran Sokağı (Hicran Sokağı)

Hicran SokağıGösterim tarihi: 14.Aralık.2007

Usta sinemacı Safa Önal'in imzasını taşıyan Hicran Sokağı eski Yeşilçam'a özlem duyanlar için bir film. Türkan Şoray, Yüksel Aksu, Cüneyt Arkın, Müjdat Gezen filmin kadrosundaki oyuncular. Karşılıksız aşka düşmüş bir genç kız, onun annesine aşık orta yaşlı bir adam ve diğerleri...

Konu Adelaar tarafından (14-12-2007 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla