Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2007, 14:38   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Zorlu'dan Ağar yalanlaması!

Zorlu'dan Ağar yalanlaması!


Türk Telekom Lig A ekibi Altay'ın kulüp başkanı Nafiz Zorlu, dün yendikleri Eskişehirspor'u, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın teşvik ettiği biçiminde bir iddialarının kesinlikle olmadığını belirtti. Siyah-beyazlılarda ligi 6. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanmanın sevinci yaşanıyor. Kulüp başkanı Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''play-off için mücadele eden Elazığspor'un bu hedefi yakalayabilmesi için, Mehmet Ağar'ın Altay'ın rakibi olan Eskişehirspor'u teşvik ettiği, bu nedenle Altaylılar'ın da Ağar'ın partisine oy vermeme kararı aldığı'' şeklindeki haberin kendilerini üzdüğünü kaydetti.
Zorlu, şunları söyledi:
''Bizim ne böyle düşüncemiz, ne de iddiamız var. Kişisel dostluğumuz da bulunan Sayın Mehmet Ağar elbette Elazığspor'un başarısını isteyebilir, ancak hele Altay'a karşı böyle bir tutum içinde olacağına asla ihtimal vermiyoruz. Elazığspor bizim için çok kıymetli bir camiadır, yanlış yönlendirmelerle bir husumet doğmasını istemiyoruz. Katiyen onların rencide olmasını arzu etmeyiz.''

-ESKİŞEHİRSPOR'A TEŞEKKÜR-

Nafiz Zorlu, dün 3-2 kazandıkları maçta rakipleri Eskişehirspor'un puana ihtiyacı olmamasına rağmen sergilediği mücadeleyi takdirle karşıladığını da vurgulayarak, şöyle konuştu:
''Hedefi olmayanın çıkıp mücadele etmesine illa bir kılıf bulmak doğru değildir. Eskişehirspor çıktı, onurlu ve örnek bir mücadele sergiledi.
Eğer maç berabere bitseydi, yine bu şekilde düşünecektim. Bazı taraftarların kulübelerine su atması nedeniyle soyunma odalarına giderek, Eskişehirsporlular'dan özür diledim. Ben bütün stadı dolduran ve takımı destekleyen taraftarlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ama ya o su atanları eksilteceğiz ya da bizler yöneticiliği bırakacağız.''

21.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla