Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2007, 12:39   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Saldirinin İzi Youtube'da Ortaya Çikti

SALDIRININ İZİ YOUTUBE'DA ORTAYA ÇIKTI
23.05.2007 09:12

Ankara’daki kanlı eylemin ipuçları internetteki video paylaşım sitesi Youtube’ta 15 Mayıs’ta yayınlanan bir mesajda, ortaya çıktı.
"adrenalin1981" kullanıcı adıyla Youtube’da terör örgütünün videolarını yayınlayan bir kişi, 31 Ekim 2006 tarihinden beri bölücü propaganda yapıyordu. adrenalin1981’in Youtube’daki profil sayfasında, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları, PKK bayrakları ve Atatürk’e hakaret içeren videolar da yer alıyor. Fakat en çarpıcı olan, bazı yazılarını Almanca yazan adrenalin1981’in, 15 Mayıs tarihinde kendi sayfasına bıraktığı mesaj. Mesaj aynen şöyle diyor: "Şimdi Türk devleti Güney’e bomba yollayarak Güneyli güçleri ve halkı PKK’ye karşı yeniden bir saldırı pozisyonuna getirmeye çalışıyor. Yarın benzer bombaların bir tepki olarak Ankara’nın kalbinde patlaması hiç de şaşırtmamalı."

Ankara’daki patlamanın ardından internette her gün yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Türk forumlarında, Youtube’da geçen hafta yayınlanan o mesaj hatırlatıldı. Birçok vatandaşın, mesajı, ihbar olarak emniyet birimleri ve Cumhuriyet Savcılıklarına ilettiği belirtildi.
HÜRRİYET
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla