Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2007, 20:09   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Unutulan penaltı atıldı, Gölcük turladı!

Unutulan penaltı atıldı, Gölcük turladı!

Daha önceki maçta mücadelenin hakemi, tarafından penaltı atışları eksik kullandırılınca kaldığı yerden devam eden Lig B'ye yükselme maçında Gölcükspor, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u penaltı atışları sonrasında eleyerek, finalde Alibeyköyspor'un rakibi oldu..

Yarıda kalan maçta, Gölcükspor kullandığı 3 penaltı atışını da gole çevirirken, Mersin Büyükşehir Belediyespor ise 4 atıştan ikisini gole çevirmeyi başarmıştı. Bugün kaldığı yerden devam eden maçta Gölcüksporlu Aytaç, kullandığı 4. penaltıyı da ağlara göndererek, takımını finale taşıdı. Karşılaşmanın hakemi Ziya Çetin, atış sonrasında maçı bitirerek, Gölcükspor'un finale çıktığını ilan etti.

Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Gölcükspor arasında 8 Mayıs Salı günü oynanan Lig B'ye yükselme maçının normal ve uzatma süreleri 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Karşılaşma sonrasında seri penaltı atışlarına geçilmiş, ancak Mersin Büyükşehir Belediyespor 3. penaltı atışını kullandıktan sonra maçın hakemi Fethi Serkan Koçak, Gölcükspor'un tur atladığını ilan etmişti. Daha sonra hatasını anlayan hakem Koçak, sahaya geri dönmesine karşın, Mersin Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve teknik kadro stadı terk etmişti.

Bu olaylar sonrasında Futbol Federasyonu, 11 Mayıs tarihinde seri penaltı atışlarının kaldığı yerden devam etmesine karar vermiş, Tahkim Kurulu da 17 Mayıs tarihindeki toplantısında aynı görüşü benimsemişti.

Lig B'ye yükselecek ikinci takım, 26 Mayıs Cumartesi günü, Cebeci İnönü Stadı'nda, saat 15.30'da yapılacak Gölcükspor-Alibeyköyspor maçı sonrasında belli olacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla