Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2007, 14:42   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Libertadores'te son 4 belli

Libertadores'te son 4 belliGüney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores Kupası'nda, Cucuta, Gremio ve Santos’tan sonra yarı finale yükselen son takım Boca Juniors oldu.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Boca Juniors'un golcüleri Palacio ve Palermo.Click the image to open in full size.



Güney Amerika Kıtası'nın en prestijli turnuvası olan Libertadores Kupası'nda sona yaklaşılıyor.

Yapılan çeyrek final rövanş maçlarından sonra, Kolombiya'nın Cucuta, Brezilya'dan Santos ve Gremio ile Arjantin ekibi Boca Juniors yarı finale yükseldiler

Çeyrek final son mücadelesinde Boca Juniors, ilk maçta sahasında 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında Paraguay'da Libertad ile karşılaştı.

İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmanın ikinci yarısından Arjantin ekibi, Villarreal'den sezon arası kiralık gelen Riquelme ile 1-0 öne geçti. Boca Juniors'un golcüsü Palacio, 71. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti ve Arjantin ekibi yarı final yükselen son takım oldu.

SANTOS – CLUB AMERICA
Bu kupayı daha önce iki kez müzesine götüren Santos, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Meksika'nın Club America takımını 2-1 yendi.

Karşılaşmanın ilk golünü konuk takım Nelson Cuevas ile buldu. America maçın kalan bölümünde savunmaya yönük futbol oynasa da Santos, Jonas ve Rodrigo'nun golleriyle galibiyete ulaştı ve turu geçen taraf oldu.

GREMIO - DEFENSOR
Bir diğer yarı final yükselme karşılaşmasında ise sonucu penaltılar belirledi.

Brezilya takımı Gremio, ilk maçta 2-0 yenildiği Uruguay’ın Defensor Sporting ekibi ile sahasında karşılaştı.

Taraftarını arkasına alan Gremio, ilk yarıda etkili oyunu ile 2-0 öne geçti. Goller 23. dakikada Tcheco ve 45. dakikada Teco’dan geldi.

İkinci yarıda baskısını arttıran evsahibi aradığı gole ulaşamayınca maç penaltılara gitti. Penaltı atışları sonucu rakibine 3-1 üstünlük kuran Gremio yarı finale adını yazdırdı.

Daha önce oynanan çeyrek final karşılaşmasında, Kolombiya temsilcisi Cucuta, 2-0 yendiği ilk maçın rövanşında deplasmanda Uruguay ekibi Club Nacional ile 2-2 berabere kalarak son 4’de kalmayı başardı.

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
CUCUTA (Kolombiya) – BOCA JUNIORS (Arjantin)
GREMIO (Brezilya) – SANTOS (Brezilya
)


.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline   Alıntı ile Cevapla