Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2007, 11:02   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam, Beşiktaş'a mesajı verdi

Beşiktaş, Süper Ligi deplasmanda Kayserispor karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyet ile tamamladı. Siyah-Beyazlı takımda gözler gelecek sezona çevrilirken yeni çalıştırıcının da kim olacağı merakla bekleniyor.
Beşiktaş'ın listesinde yer alan Ertuğrul Sağlam, Siyah-Beyazlı kulüpten haber beklerken Kayseri halkı da başarılı çalıştırıcı bırakmak istemiyor.
Maç sonrası Ertuğrul Sağlam, bir sezonu değerlendirirken Siyah-Beyazlı kulübe de, "yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır" mesajını gönderdi.
Sağlam, Kayseri'de istikrarı yakaladıklarını kaydederek, "Dar ve yetersiz bir kadroyla iki sezondur iyi sonuçlar alıyoruz. Büyük başarıların büyük futbolcularla geldiği, bu iki sezonda ortaya çıktı. Biz geldiğimizde takımın değeri ancak 5 milyon dolardı, şimdi bu rakam 35 milyon dolara çıktı. Oyuncu değerleri arttı. Bir Gökhan Ünal, bir Mehmet Topuz gibi oyuncular yetişti. Beş-altı genci takıma monte ettik, Türk futbolu için bir katkı yaptık." ifadelerini kullandı.
Bu sezonda ellerindeki kadroyla bir hedef belirlediklerini ifade eden Ertuğrul, geldikleri noktanın başarı olduğunu söyledi. Sağlam, "Biz sezon başında ilk 5 içinde yer almak istiyorduk. İnter Toto'dan UEFA'ya kalmayı hedeflemiştik. Bir Türkiye Kupası hedefimiz vardı. Bunların çoğuna ulaştık. Ligi ilk 5'te tamamladık. UEFA'ya gittik. Bu sezon resmi maç olarak en fazla oynayan ekiplerden biriyiz. Bizim bir sezonda yaptığımız maçı bazı takımlar ancak iki sezonda yaptı. Kısıtlı kadro ile yaptıklarımız, bir başarıdır." dedi. Genç teknik adamın bu değerlendirmesi ise, "Artık büyük bir takımı çalıştırmak için ne yapmalı?" şeklinde değerlendirildi.
Başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş yöneticileri ile dolaylı olarak bir görüşmesinin olduğunu doğrularken resmi bir teklif almadığını vurgulayarak şunları söyledi: "Her teknik adamın gönlünde büyük bir takımı çalıştırmak vardır. Biz şu anda Kayserispor'un başarısı için çalışmalara başladık." Türkiye'de genç çalıştırıcıların deneyim kazanması gerektiği öne sürülürken fırsat verme noktasında büyük takım yöneticileri ve medya ve yerli çalıştırıcılara biraz daha mesafeli duruyor
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline