Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2007, 15:38   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Korkmaz Bursaspor'da

Korkmaz Bursaspor'da

Bursaspor Kulubü Başkanı Ali Karasu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Cuma günü Bülent Korkmaz ile resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.

Vakıfköy Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Ali Karasu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaştıklarını ifade ederek, "Bugünkü toplantımızdaki konumuz teknik direktör değişikliğiydi.
2 sezondur Bursasporumuza hizmet eden Engin İpekoğlu ve ekibine teşekkür etmek durumunda kaldık. Farkındaysanız ben yönetimi kurarken bir değişim düşündüm. Teknik anlamda da yeni yüzler ve yeni ekip lazımdı. Bugün de neticeye geldik. Engin hoca ve teknik ekibine teşekkür ettik. Başarılı da olmuşlardır.
Bursa zor bir kent. Taraftarımız bizden farklı başarılar istiyor. Hatta nerdeyse bu sezon şampiyonluk isteyecekler. Bunun altından kalkmak ve kamuoyunu da rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Neticede Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaşmaya vardık. Hocamızla Cuma günü resmi sözleşme imzalayacağız. Bursasporumuza hayırlı olsun" diye konuştu.


Bülent Korkmaz'ın transfer önerileri olduğunu dile getiren Başkan Ali Karasu, "4-5 oyuncu isim verdi. Bizler de tamam dedik. Bursaspor'un başarısı için ne varsa en iyisini yapacağım. Mohammed Zidan ile görüşmeler olumlu geçti, ancak Zidan Türkiye ve Bursa'yı hiç görmeyen biri olduğu için tereddütleri var. Yapabilirsek kendisini Bursa'ya getirip göstereceğiz. Zaten geldikten sonra da problem olacağını düşünmüyorum" dedi.
Bir soru üzerine Başkan Karasu, Özlüce Tesisleri'nin bitmediğini kaydederek, "Hikmet Başkanımız ile bu konuyu da görüşeceğiz. Yakın bir sürede yeni yerimize taşınabiliriz. Stat konusunu ise sadece benim yapabileceğim bir iş değil" cevabını verdi. Başkan Karasu, Rüştü'nün transferi konusunda basında yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını da sözlerine ekledi.

30.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla