Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 20:02   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kocaelispor'da Fuat Yaman dönemi

Kocaelispor'da Fuat Yaman dönemi

Türk Telekom Lig (A)'da Kocaelispor, teknik direktör Fuat Yaman ile anlaştı. Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpten gelen teklifi olumlu yönde değerlendirdiğini belirterek, daha önce 5 ay çalıştırdığı Kocaelispor'u iyi tanıdığını, avantaj ve dezavantajlarını da iyi bildiğini söyledi.

İmza için son aşamaya gelindiğini bildiren Yaman, yarın İstanbulspor Kulüp Başkanı Saffet Sancaklı ile görüşüp, vedalaşacağını kaydetti. Daha sonra sözleşme imzalamak üzere Kocaeli'ne geleceğini ifade eden Yaman, kulübün durumunu şöyle değerlendirdi:
''Kocaelispor'un bulunduğu kötü durumdan kurtulması için köklü değişikliğe ihtiyacı var. Karşımızda, sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak son anda kümede kalmış bir kulüp bulunuyor ve bu üzücü bir durum.
Öncelikle kent halkının kenetlenmesi gerekir. Kişisel çıkarlar, beklentiler, kızgınlıklar, kırgınlıklar bir tarafa bırakılarak, kulübün başarısı için herkesin el birliğiyle mücadele etmesi gerekiyor. Bunu başaracağıma inanıyorum. Kadro ve anlayış olarak köklü değişiklikler yapılması gerekiyor. Çünkü aynı sistemle devam ettiği sürece, 4 yıldır olduğu gibi başarı gelmeyecektir.

04.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla