Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 10:39   #1
SiyahBeyaz_BJK
 
SiyahBeyaz_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş, Volkan Yaman'ı resmen istedi

"VOLKAN'IN BONSERVİS BEDELİ 3.5 MİLYON DOLAR"

Peker, milli oyuncuları Volkan Yaman'a bugüne kadar tek resmi teklifin Beşiktaş'tan geldiğine değinerek, "Beşiktaş, Volkan Yaman'ı resmen istedi. Volkan Yaman'ın bonservis bedelini 3.5 milyon dolar olarak belirledik. Beşiktaş'a da bunu ilettik. Düşünmek için süre istediler. Transfer dönemi yeni başladı. Resmi teklifler yeni yeni geliyor" diye konuştu

SAUZO VE ALİ ZITOUNI

Peker, kadrolarında 5 yabancı futbolcu bulunduğuna da işarete ederek, "2. ligde ancak 3 yabancı oyuncu oynatabiliyoruz. Bu nedenle 2 oyuncumuzu satmak veya kiraya vermek zorundayız. Biz hiçbir futbolcumuzu satmak istemiyoruz. Ancak zorunlu olarak Maynor Sauzo ve Ali Zitouni'yi bir yıllığına kiraya vereceğiz. Birçok Süper Lig takımından iki oyuncumuzu kiralamak için teklif aldık. Teklifleri değerlendiriyoruz" dedi.

Sedat Peker, Antalyaspor Genel Müdürü Gürel Toraganlı'nın ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Toraganlı'nın istifa etmediğini, görevinin başında olduğunu sözlerine ekledi.

Gürel Toraganlı da, 29 Haziran tarihinde yapılacak Antalyaspor Genel Kurulu'na kadar yönetimle birlikte görevinin başında olduğunu, genel kuruldan sonra görevinin devam edip etmeyeceğinin belirleneceğini söyledi.

Hürriyet
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
SiyahBeyaz_BJK Ofline