Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 13:46   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
OFTAŞ'a genç futbolcu

OFTAŞ'a genç futbolcu

G.Birliği OFTAŞ Spor, Lig B'ye yükselen Alibeyköyspor'un genç oyuncusu Savaş Esen ile 4 yıllığına anlaştı. Emek semtindeki kulüp binasında yapılan imza törenine Savaş'ın yanı sıra yöneticilerden Emin Eryılmaz, Mehmet Tokatlı ve menajer Harun Erol katıldı. Emin Eryılmaz, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un genç futbolcu transferlerinin süreceğini belirterek, ''Takımımıza uygun oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz'' dedi.
Forvet mevkisinde oynayan genç oyuncu Savaş ise ''Üçüncü ligden gelip, Turkcell Süper Lig'de oynamanın zor olduğunu biliyorum. Bunu da çok çalışarak kapatmaya çalışacağım. Süper Lig'de oynamak zaten benim hedeflerim arasındaydı'' diye konuştu.
-KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU-
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un yeni sezon öncesinde yapacağı kamp programı da belli oldu. Ankara'da 25 Haziranda toplanacak kırmızı-siyahlılar, hazırlıklarını 2 Temmuza kadar başkentte sürdürecek, daha sonra Sapanca'ya geçerek 13 gün süreyle ilk etap kamp çalışmalarına devam edecek.
23 Temmuzda ikinci etap çalışmaları için yeniden Sapanca'ya gidecek olan başkent ekibi, Ankara'daki TSYD Ankara Şubesi Futbol Turnuvası sonrasında lig hazırlıklarını tamamlayacak.
Kırmızı-siyahlılar, Sapanca'da yapılacak kamp çalışmaları süresi içinde İddaa'nın düzenleyeceği turnuvada da yer alacak.

14.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla