Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2007, 16:56   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş tam gaz

Click the image to open in full size.

Celal Kolot, yurtdışında 6 futbolcuyla temas halinde olduklarını açıkladı.
İngiltere'de bir süredir transfer çalışmaları yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yöneticiler Celalettin Kolot ve Mario Berk, İstanbul'a döndü.

Demirören, Atatürk Havalimanı'nda herhangi bir açıklama yapmazken, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, 5 oyuncuyla temas halinde olduklarını söyledi.

Kolot, yaptıkları temaslarda ciddi ilerleme sağladıklarını belirterek, "İyi oyuncu almak istiyoruz. Bu nedenle titiz davranıyoruz. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile görüşeceğiz. Kendisiyle düşüncelerimizi paylaşacağız. Gelecek hafta da bu işi bitireceğiz" dedi.

Kolot, bir basın mensubunun, "Makelele, Helgeura, Geremi, Christanval ve Rommedahl isimleri söyleniyor. Bu isimler doğru mu" sorusunu, "Bu isimlerden görüştüğümüz var. Bunların dışında da görüştüğümüz oyuncular bulunuyor" diye yanıtladı.

Fenerbahçe'ye transfer olan Colin Kazım Richards konusunda açıklamalarda bulunan Kolot, "Bu oyuncu için geçtiğimiz pazartesi günü teklif vermiştik. Babası otele geldi, kendisiyle görüştük. Yaptığımız araştırmalarda Colin Kazım Richards'ın bu kadar para etmeyeceğini öğrendik. Ayrıca gelecek sene geri dönmesi bekleniyor. Bu nedenle kendisinden vazgeçtik" diye konuştu.
jaSmin Ofline