Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2007, 04:36   #4
dionysusbjk
 
dionysusbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2003 yılında şampiyonluk mücadelesi Schumacher, Raikkonen ve Montoya arasında geçti. Şampiyonluk düğümü Amerika GP'sinde Schumacher’in zaferi ile çözüldü.

2004'te Schumi sezonu tekrar domine etmeye başladı. ilk 13 yarışın 12'sini kazanan Alman pilot yedinci şampiyonluğuna rahatlıkla ulaştı.

2005 yılı Michael için iyi geçmedi. Şampiyon pilot 5 sene süren şampiyonluk serisini Renault pilotu Fernando Alonso'ya kaptırdı. Schumi, Ferrari'de kariyerinin en kötü sezonlarından birini yaşadı.

2006 yılına iyi bir başlangıç yapan Micheal Schumacher,ilk yarış olan Bahreyn'de kariyerinin 65. pole pozisyonunu alarak efsane pilot Ayrton Senna'nın rekorunu egale etti. Schumacher yaşadığı sorunlar nedeniyle performansını tam olarak gösteremese de, Imola pistinde 66. pole pozisyonunu ve 1.'liği alarak işinde halen daha iyi olduğunu herkese ispat etti.

Sezonun sondan ikinci yarışı olan Japonya Grand Prix'sine, rakibi Alonso ile aynı puanda giren Schumacher, yarışın 37. turunda motoru arıza verince yarışdışı kaldı ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Brezilya Grand Prix'inde sadece bir puana ihtiyacı olan lider Alonso, yarışı ikinci bitirince efsane pilot kariyerine şampiyonlukla veda edemedi.

Ferrari pilotu yarış sonrası kariyerini, Frank Sinatra'nın ünlü şarkısı, "My Way" 'in sözleriyle tanımlıyordu; "Pek çok şey görüp yaşadım. Ama en önemlisi her şeyi kendi bildiğim gibi yaptım. Pişmanlıklar mı ? Çok az..."
__________________
Click the image to open in full size.
dionysusbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla