Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 01:59   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Sağlam Temizlik ?

Sağlam temizlik
19 Haziran 2007 Click the image to open in full size.Beşiktaş Teknik Direktörü, Celal Kolot ve Ali Gültiken ile bir araya geldi. Ali Tandoğan, Mustafa Doğan, Ali Güneş ve Mehmet Sedef ile yolların ayrılabileceğini söyledi.

ERTUĞRUL Sağlam takımın iskeletini kurmak için düğmeye bastı. Beşiktaş Teknik Tirektörü, dün şube sorumlusu Celal Kolot ve menajer Ali Gültiken ile Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldi. Genç çalıştırıcı, mini zirvede takımdan ayrılacakların listesini masaya yatırdı. Sağlam, Ali Tandoğan, Mustafa Doğan, Ali Güneş ve Mehmet Sedef ile yolların ayrılabileceğini söyledi. Teknik patron şunları söyledi:

Üzülmez kalmalı

"Hiçbiri ile kişisel bir sorunum yok. Aksine hepsi pırlanta gibi insan. Hepsi tam bir profesyonel. Ancak benim oyun sistemime uymadıkları için şanslarını Beşiktaş yerine başka kulüplerde denemelerini istiyorum. Bugüne kadar Beşiktaş’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ederim." Sağlam, İbrahim Üzülmez’le mutlaka sözleşme yapılması gerektiğini ifade ederken, Avusturya kampı sonrası 2 oyuncu ile daha yolların ayrılacağını belirtti.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline