Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 17:11   #1
bjkartal
Banned
 
bjkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü Reçber’den Açıklama

Rüştü Reçber’den Açıklama
19.06.2007 12:37

Kalecimiz Rüştü Reçber, bugün Sabah Gazetesi’nde yer alan, “Fenerbahçeli Kalacağım” başlıklı haberi yalanladı. Rüştü Reçber’in açıklaması: “Beşiktaş’a transfer olduğum günden itibaren hiçbir medya kuruluşu ile röportaj yapmadığım halde, bugün Sabah Gazetesi’nde ismim kullanılarak, asla söylemediğim ifadelere yer verilmiştir.
Fenerbahçeli bir yazarın imzası ile yayınlanan bu hayali röportajın, beni ve Beşiktaş’ı yıpratma amacı taşıdığına inanıyorum. O gazetecinin, Beşiktaş’a imzayı attığım ilk günden itibaren yıpratma çabası içinde olmasını da maksatlı buluyorum.
Milli Takımımız’ın kalecisi olarak Türk Sporu’nda örnek ve etik davranmaya her zaman önem verdiğimi, profesyonelliğin gereği olarak formasını giydiğim takımın ruhuyla hareket eden bir oyuncu olduğumu, Beşiktaş’a transferim gerçekleştiği andan itibaren Beşiktaş ruhuna ve Beşiktaşlı duruşuna uygun olarak davrandığımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim.
Beni ve Beşiktaş’ı yıpratmaya çalışanları kınıyor, Beşiktaş Camiası’ndan ve taraftarından bu tarz asılsız haberleri ciddiye almamalarını rica ediyorum.
Kalesini koruyacağım takımımdaki arkadaşlarım ile birlikte, Beşiktaş’ı büyük başarılara taşıyacağımıza inanıyorum.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”
Rüştü Reçber
__________________
armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir
çünkü o yıldız ayla beraberdir
bjkartal Ofline