Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2007, 18:08   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üzüm sapıyla güneşten korunun!

Caudalie’nin güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu serumu Vinoperfect, leke oluşumundan korkmadan yazın keyfini sürmenizi sağlayacak.

Caudalie’nin güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu serumu Vinoperfect, leke oluşumundan korkmadan yazın keyfini sürmenizi sağlayacak.

Üzümden elde edilen doğal etken maddesi ile güneşte oluşabilecek lekeler ve kırışıklıkları önleyerek korkmadan bronzlaşmanıza yardımcı olacak.

3 yıl süren araştırmalardan sonra üzüm dahisi Caudalie araştırma ekibi, güneşte oluşan lekeleri gidermede ve cildi güneşten korumada çok önemli sonuçlar veren üzüm sapının yalıtılmasını, dengelenmesi sonucu oluşan Viniferine adlı molekülün patentini almayı başardı. Viniferine vücuttaki melanini dengeleyerek özellikle güneşte oluşan ciltteki lekeler üzerinde etki oluşturuyor. Genelde cilde zararlı asit içerikli ürünlerle giderilmeye çalışılan lekeler, Caudalie Vinoperfect Serum’un etken maddesi olan ve güneşte hiçbir yan etkisi olmayan Viniferine ve Resveratrol ile daha sağlıklı çözümler sunuyor. Viniferine maddesi, hem var olan lekeleri gidermeye hem de güneşte oluşabilecek lekeleri engellemeye ve cilde berraklık kazandırmaya yardımcı olan Vinoperfect antioksidant etkisi ile kolajen ve elastin üretimini artırır, böylece cilde anti-aging etkisi yapar. Cildiniz daha sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazanır.

Vinoperfect’i güneşe çıkmadan önce sürerek güneş koruyucu kullanmanıza bile gerek kalmıyor. Caudalie Vinoperfect Serum ile 4. haftadan itibaren lekelerde azalma gözlemlenmiştir.

Caudalie’nin tüm ürünlerinde olduğu gibi doğal. Üzüm çekirdeğini stabilize ederek raf ömrünü uzatan tek marka olan Caudalie, kimyasal, hayvansal mineraller, paraben ve phenoxyethanol içermiyor.

• Hayvansal madde içermez
• Sentetik maddeler içermez
• Mineral yağlar içermez

Caudalie ürünleri sadece yetkili eczanelerde satışa sunulmuştur.

Fiyatı: 159,30 YTL
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla