Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2007, 12:46   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adriano 1+1 yıl Fener'de!..

Adriano 1+1 yıl Fener'de!..

Haziran 24,2007

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.






Inter’i 7 milyon euro kira bedeli karşılığı ikna eden Sarı-Lacivertliler Brezilyalı futbolcu ile de 4 milyon euro'ya uzlaştı... Yapılan anlaşma gereği Inter seneye de Adriano’yu kiralarsa ilk tercih Fenerbahçe olacak...
VE Kanarya, Adriano’da mutlu sona ulaşmak üzere... Başkan Aziz Yıldrırım’ın ısrarla istediği ve Roberto Carlos’un imzası sırasında ‘Carlos ayarında bir transfer daha yapacağız’ dediği isim olan Brezilyalı golcü için İnter ile yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedildiği ve kiralama konusunun olumlu bir şekilde sonuçlanmak üzere olduğu kaydedildi.
SARI-LACİVERTLİLER 50 milyon euro bonservis bedeli olan ve kulübüyle 3 yıl daha anlaşması bulunan 25 yaşındaki Sambacı için İtalyan ekibine 7 milyon euro kiralama bedeli önerdi. Daha önce 10 milyon euro isteyen İnter’in ısrarlar karşısında 3 milyon indirime razı olduğu, ancak teminat mektubu istediği belirtildi.. Kanarya da kabul etti.
BİR aksilik çıkmazsa yarın mektup İnter’e yollanacak. Adrinao’ya yılda 4 milyon euro verilecek. Yine Kanarya’nın isteği üzerine anlaşmaya 1+1 yıl şartı konacak. Adriano seneye başka bir takıma kiralanırsa ilk tercih Fener olacak. Kanarya bu haberi, Galatasaray’ın yeni transferi Lincoln’ün geliş günü yani yarın açıklayacak ve bu transferi gölgede bırakacak.
Kanarya’nın B Planı Vieri
FENERBAHÇE, büyük oranda anlaşma sağladığı Adriano’da pürüz çıkması halinde B Planı’nı da hazırda tutuyor. Sarı-Lacivertliler, Atalanta’dan ayrılan ve bonservisi de elinde olan Christian Vieri ile de prensipte anlaşma sağladılar. Yönetici Nihat Özdemir, İtalya’ya gittiği geçen haftadan beri bu transfer ile ilgileniyor. 33 yaşındaki Vieri’nin bonservisinin elinde olması transfer şansını oldukça artırıyor.
Ve son aday Djibril Cisse
ROBERTO Carlos’un ardından ikinci büyük bombayı patlatmaya kararlı olan Fenerbahçe’nin listesinde 3. bir isim daha var. Adriano ve Vieri’nin olmaması halinde devreye girecek C Planı’na göre Kanarya rotayı, geçen sezon Marsilya’da oynayan Liverpool’lu Djibril Cisse’ye çevirecek. Liverpool’un hocası Benitez’in istemediği 25 yaşındaki Cisse’nin bonservis bedeli 8 milyon euro. Rakam biraz düşerse, transfer ihtimali yüksek.
Star
__________________
.................................................. .................
Hakan_bjk7 Ofline