Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2007, 23:02   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow fb tv'de tuncay'in goruntuleri bile yasak!

FB TV'DE TUNCAY'IN GÖRÜNTÜSÜ BİLE YASAK!

24 Haziran 2007 14:55



Çok değil 15-20 gün önce (Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılmadan önce) FB TV'de en çok görüntüsü yayınlanan futbolcuların başında geliyordu Tuncay Şanlı...

Neredeyse her ŞAMPİYONLUK KLİBİNDE onun bir golünü, taraftarı coşturan hareketleri ve kendisine "Cesur yürek" lakabını kazandıran hırsını yansıtan kareleri görmek mümkündü. Şampiyonluk sonrası yayınlanan görkemli kliplerde Tuncay Şanlı sıkça yer alıyordu...

Hak etmişti de, özellikle son şampiyonlukta en çok payı olan futbolculardan biriydi.

Savaşçıydı, taraftarın gönlünde taht kurmuştu, gerçek Fenerbahçeli'ydi.
En kritik maçlarda, işler kötü giderken, neredeyse tüm takım pes ettiği anda, o tek başına savaşarak örnek olmuştu arkadaşlarına.

Sadece attığı goller nedeniyle değil yüreğini çimlere serdiği için şampiyonluktaki payı çok fazlaydı.

Ve gün geldi Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'den ayrıldı... Ayrılmasına ayrıldı ama giderken yüreğinin yarısının Kadıköy'de kaldığını sıkça söyledi. Yetmedi, İngiltere'ye ayak bastığı anda verdiği ilk ropörtajında "Ben Fenerbahçeli'yim" diyerek bu ayrılığın büyük hedeflere koşma amacına yönelik olduğunu vurguladı. Kimseye kırgın değildi, kimsenin de kendisine kırılmasını, gönül koymasını istemiyordu.

Yönetime de, taraftara da her fırsatta sevgi mesajları gönderdi...

Peki bu mesajlar yerini buldu mu?
Karşılık gördü mü?

Taraftar bazında mesajların yerini bulduğu kesin, çünkü Fenerbahçe taraftarı Tuncay Şanlı'yı çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

Peki ya yönetim!?

İşte orası çok tartışmalı...

Yıllarca formasını alın teriyle ıslatan, cesur yüreğiyle Fenerbahçe için savaşan Tuncay Şanlı da yönetimin (İddialara göre de bizzat Başkan Aziz Yıldırım'ın) hışmına uğramaktan kurtulamadı.

Gittiği için tüm yaptıkları unutuldu ve görünen o ki, "unutturulma kararı" alındı!

Tuncay Şanlı'yı unutturmak isteyenler onun yer aldığı kareleri çıkardılar şampiyonluk klibinden.

Maraton.Com.Tr özellikle izledi ve tek tek tespit etti acı gerçeği; artık ŞAMPİYONLUK KLİBİNDE Tuncay'ın T'si yok!

Merak eden herkes aynı şeyi yapıp FB TV'de dönen ŞAMPİYONLUK KLİBİNİ izleyebilir.
Karşılaşacakları gerçek farklı olmayacaktır...

Evet Tuncay Fenerbahçe'den gitt şimdi birileri onu anılardan da çıkarmaya kararlı görünüyor.

Peki Fenerbahçe tarihinden Tuncay Şanlı'yı, attığı golleri, katkıda bulunduğu şampiyonlukları çıkarmanın da bir yolu var mı acaba!!!
Olsaydı, birileri onu bile denerdi her halde!!!

MARATON'DAN ZORUNLU AÇIKLAMA:

Şu anda FB TV'de yayınlanmakta olan iki şampiyonluk klibi de Maraton.Com.Tr'nin elinde mevcuttur ve bu kliplerde Tuncay Şanlı'ya ait bir kare görüntü dahi yoktur. Maraton.Com.Tr, Lig Tv'nin yayın hakları nedeniyle bu klibi yayınlayamamaktadır.

Ayrıca şampiyonluk kliplerinde Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'ya ait görüntüler de yer almamaktadır ama bu iki futbolcu ezeli rakip Beşiktaş'a transfer olduğu için bir anlamda (!) görüntülerinin klipte yer almayışını normal karşılıyoruz, Tuncay'a bu tavrın neden yapıldığını ise anlamakta zorluk çekiyoruz. Dolayısıyla diğer futbolcuların değil de neden Tuncay'ın haber olduğunu merak eden bazı okurlarımızın bilgisine sunulur.

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla