Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2007, 08:17   #138
h.zaza_emilio
 
h.zaza_emilio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Roxyblue´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
besiktasli kimligi

Sevgili dostlar cogunuzun burada dayanaksız cumleler kurdugunuzu ve dusuncelerinizi bicimlendirmeden yanlıs ongorulere kapilarak takimimizin futbolcularına ve yoneticilerine karsi duyarsizca sozcukler ifşa ettiginizi gozlemliyorum. Takimimizin basarisi, futbol takimiyla ilgili olan herseye ve herkese sahip cikma yetenegimizle dogru orantılıdır. Ortak bir bilinc olusturmali ve bu kadroya girebilme basarisini bir sekilde elde etmiş bir futbolcuya renkleri siyah beyaz oldugu için belki de gereginden cok deger vermeliyiz. Bu bizim değerlerimize sahip cıkabilme tutkumuzu gosterip rakiplerimizden farkimizi ortaya koyarken futbolcumuzun da kendini guvende hissederek yapabileceklerine inanamasını saglar diye dusunuyorum.

muhtemel cisse transferi

Bu cercevede bakildiginda cisse transferi için oncelikli olarak fransa gibi bir ligde yıllarca futbol oynaması, monaco'nun ş.ligi finali kadrosunda olmasi ve ligin en buyuk takimlarindan psg de olmasi bizi onure edicek doneler. Psg nin fransa nın en buyuk takimi olmasına ragmen son yıllarda parlak yıllarının gerisinde kalması ve iyi bir takim olusturamamasinda dolayi oyuncu hem kendi adini dunyaya yeteri kadar duyuramadı hemde cok buyuk bir transfer yapamadı ama acikcasi mevcut kadromuzdaki aynı mevkideki oyuncuların hepsinden daha tecrubeli bir futbolcu. Uyum sorunu yasamadıgı takdirde beklentilerden daha fazla katki yapacaktir.
evet bırazdaha sağduyulu davranmamız gerekıyo.Yönetım hata yaptı yıldız alıcaz deyıp cısseyı aldılar daha doğrusu onu alabıldıler.Ama herşye rağmen takımı desteklemekten başka yol yok.
__________________
+:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+

Click the image to open in full size.
h.zaza_emilio Ofline