Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2007, 17:10   #170
Al Percino
Banned
 
Al Percino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Edouard Cissé'den Şok Açıklama: "Henüz Kesin Kararımı Vermedim!" Kartal'da şok! Beşiktaş'ın bugün Borsa'ya bile bildirdiği transferi Edouard Cissé, bir açıklamada bulunarak henüz kesin kararını vermediğini söyledi!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.


"Kimseyle temasım olmadı!"
Beşiktaş'a transferine ilişkin ilk açıklaması L'Equipe'in internet sitesinde yayınlanan Cissé, "Şu âna kadar hiçbir şey imzalamış değilim. Ancak Beşiktaş'ın teklifi gerçekten de çok güzel. Menajerim, Beşiktaşlı yöneticilerle benim için bir öngörüşme yaptığını ve prensip anlaşmasına vardığını söyledi. Ancak benim henüz kimseyle temasım olmadı" diyerek aslında transferin henüz noktalanmamış olduğunu belirtti.

"Reddetmek zor"
Sözlerine "29 yaşında bu tür teklifleri reddetmek kolay değil. Türkiye'de adam gibi futbol oynanıyor. Beşiktaş da Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek durumda olan bir takım. Şimdi biraz düşüneceğim." şeklinde devam eden Paris St-Germainli oyuncu, Beşiktaş'ın teklifinin kendisi için sürpriz olduğunu vurgulayarak, "Bu hafta içinde bir karar vereceğim" dedi.

La Guen: "Biz anlaştık, Cissé düşünecek"
Öte yandan transfer hakkındaki görüşü sorulan PSG Teknik Direktörü Paul Le Guen, kulüpler arasında anlaşmanın yapıldığını belirterek, "Bizim açımızdan pürüz kalmadı. Tekliflerini yaptılar, kabul ettik. Şimdi, karar verme sırası Edouard'da" diye konuştu.

Yine de yarın İstanbul'da!
Beşiktaş kanadından gelen haberlere göre Cissé, yarın gece TSİ 22.00'de İstanbul'a geliyor. Ancak Cissé için bu seyahatin sebebi, büyük olasılıkla, Beşiktaşlı yöneticilerle tanışıp, birebir konuşma isteği. Cissé'nin, Siyah-beyazlı yöneticilerle yapacağı görüşmelerin ardından kesin kararını vermesi bekleniyor.

__________________
ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!!

BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ
YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN
TERÖRE ÖNCELİK VERİN
DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ
YETER ARTIK
HÜKÜMET İSTİFA!!!
Al Percino Ofline