Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2007, 13:24   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boumsong Juve'de kalıyor !!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yar alan Boumsong Juventus'tan ayrılmayacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Fransız savunma oyuncusu Juventuslu Jean-Alain Boumsong ülkesinin önde gelen gazetelerinden L'Equipe'e yaptığı açıklamada defansa Diego Milito takviyesi yapılsa bile Juventus'ta kalacağını dile getirdi.

Juventus'un Fransız savunma oyuncusu Jean-Alain Boumsong ülkesinin önde gelen gazetelerinden L'Equipe'e yaptığı açıklamada Torino ekibinde kalacağını belirtti. Juventus'un, Real Zaragoza'nın Arjantinli savunmacısı Diego Milito'yla anlaşmak üzere olmasına rağmen takımda kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini belirten Boumsong "Takıma yeni bir oyuncunun gelecek olması rekabeti arttırır. Kimin oynayacağı da belli olmaz, daha iyi olan formayı kapar. Kesin olan tek şey Juventus'ta kalacağım, buradan ayrılmayı asla düşünmüyorum" dedi.

Beşiktaşlı yönetici Kenan Öner, Eduard Cissé'nin imza töreninde "Boumsong'la görüşmelerimiz sürüyor, eğer uygun şartlar oluşursa bu oyuncuyu da hocamızın isteği doğrultusunda kadromuza katacağız" demişti.

28 yaşındaki savunmacı için devrede olan bir diğer ekipse ülkesinin Ligue 1 takımlarından Girondins de Bordeaux.

Juventus'un yeni çalıştırıcısı Claudio Ranieri daha önce basına yaptığı açıklamada lider özelliklere sahip bir savunma oyuncusu istediğini belirtmişti. Bu açıklamadan sonra İtalyan Basını'nda "Boumsong'u isteyen sadece eski hoca Deschamps'dı" haberleri çıktı. Bu haberlern gerçeği yansıtmadığını belirten Boumsong "Yeni bir oyuncu mücadele ve rekabeti getirecek" dedi.

Ajansspor
1 Temmuz 2007 14:03
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline