Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2007, 14:48   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RUNJE'NİN İŞİ ZOR

LENS, BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER ETTİĞİ VEDRAN RUNJE'DEN SONRA, TECRÜBELİ BİR KALECİYİ DAHA RENKLERİNE BAĞLADI, TAKIMDAKİ KALECİ SAYISI 3'E ÇIKTI


Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın kalesini koruyan Vedran Runje'yi transfer eden Fransız ekibi Lens, şimdi de ligden düşen Troyes'un tecrübeli file bekçisi Ronan Le Crom'u renklerine bağladı.
Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lens, Vedran Runje'den sonra bir kaleci daha transfer etti. Lens, geçtiğimiz sezon küme düşen Troyes'un kalesini koruyan 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Ronan Le Crom'la iki yıllık sözleşme imzaladı.
Bu transferle birlikte Lens'te birinci kaleci olabilecek üç isim ortaya çıktı. Runje ve Le Crom'un dışında geçtiğimiz sezon kaleyi koruyan Charles Itandje de Lens'te kaleyi devralmak için bekliyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Lens Teknik Direktörü Guy Roux, "Tıpkı, Dünya Kupası öncesi Fransa Milli Takımı'nda olduğu gibi, üç tecrübeli kaleciye sahibiz. Üçü de yüksek kalitede ve tecrübeli isimler. Üçüne de bakacağız ve bir hiyerarşi içinde karar vereceğiz" dedi.
jaSmin Ofline