Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2007, 12:29   #4
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Rico pazarlığı

Yıllık 1 milyon 750 bin Euro alan Ricardinho bonservisi ücretsiz verilirse gidecek.

KARTAL bir yandan savunmaya adam ararken diğer yandan da Ricardinho konusunu çözümlemek istiyor. Geçen sezon parasını zamanında alamadığı gerekçesiyle takım içerisinde huzursuzluk yaratan ve Katar başta olmak üzere bazı teklifler alan Brezilyalı yıldız yönetimin izin vermesi halinde gitmek istiyor. Menajeri Juan Figer’in hafta içinde İstanbul’a geleceği ve yönetimle masaya oturacağı belirtildi. Ricardinho, geçen sezon başı Corinthians’tan 1 milyon 750 bin dolara alınan bonservisinin bedava verilmesi halinde ayrılmak istiyor. Yıllık 1 milyon 750 bin Euro alan Sambacı’nın ayrılmasına yöneticilerin büyük çoğunluğu sıcak bakıyor bu düşünce başkan Yıldırım Demirören engeline takılıyor.

‘GİTMESİNİ İSTEMEM’

TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam’ın önceki gün idmanda özel olarak görüştüğü Ricardinho’ya “Sistemime uyarsan ve oynarsan ben seni kesinlikle göndermek istemem. Ancak senin bir rahatsızlığın varsa ve yönetim de izin verirse gidebilirsin” dediği belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin Sambacı’ya verilen yıllık ücreti de düşünerek Ricardinho’yu göndermesi halinde yerine uzun boylu ve kaliteli bir forvet almayı planladığı öğrenildi. Ancak son karar menajeriyle yapılacak görüşme sonrasında verilecek ve kafalardaki soru işaretleri kaldırılacak.

Haber: KARTAL YİĞİT
japsec Ofline